2 augusti 2009

Söndag den 3/8



I går åkte sonen och jag till Viserums marknad, det var underbart väder och sonen fotade med sin nya mobil, är 8 pix och det blir kanon bilder. Marknaden var stor i år, men mycket skit som vanligt. Handlade inte mycket, en munk ( är ett måste) en godis rem som var totalt onödig då jag bara blev illamående, trött blev jag med av att gå där i värmen men nu var jag där i allafall. På hemvägen stannade vi lite överallt och fotade, det var nästan roligare än Marknaden ;)Han kan vara riktigt trevlig min son när han vill.Var hemma betydligt tidigare än jag planerat, men sonen min tycker att inte ska man gå och dra benen efter sig, raskt promenerade vi genom Marknaden så 2 ½ tim senare var vi på väg hem igen, lite snopet kanske men det var okej för det kändes som det räckte. Väl hemma så slappade jag ock läste ut den näst sista boken av Camilla Läckberg, Sjöjungfrun. Den slutade så hemskt så jag blev nästan tokig när jag insåg att jag inte hade den sista boken, men fick reda på att den hade inte min vän B utan den måste vi kolla upp om den finns att låna :0 Fyrvaktaren heter den så nu är jag på jakt, i morgon ska jag till bibblan och finns den inte där så får jag väl köpa den, känns dock lite onödigt. Jag gör väl som jag gjorde sista annars, la ut den på Facebook och fick napp direkt :)
Maken och sonen är och hämtar hem min husvagn :D ja jag säger min för det är nog bara jag som gillar den så mycket, de andra vill hellre bo på hotell men fy sjutton så dyrt det var. Så nu får jag som jag vill :D :D SÅ GLAD. På Onsdag sticker vi mot Göteborg och ska stanna ett par dagar ev, blir det en tripp ner till Ängelholm och hälsar på släkten lite med (inte min släkt utan K)de är så himla goa så det är ett nöje att träffa dem. Sonen har blivit kompis med en kille över msn med som bor i HÖÖR så de ville nog träffas med, de har mopparna gemensamt och det känns skönt att han har någon att pratat med och kan man fixa så de träffas med vore det ju bättre.
Idag ska jag med gänget på bio, har sett filmen redan men den är bra så jag kan se den en gång till, ska fixa till mig lite sedan in och lukta i husvagnen är en speciell lukt ,ja vet att jag är knäpp ;) Ska städa den i morgon och ev börja packa lite smått. Nu ska jag hänga ut en tvätt. Måste ta tag i mitt liv och sluta sitta här och bläddra :) Men kul är det kramizar alla där ute :)

2 kommentarer:

Nettan sa...

Jag håller på dig Lotta. Hotell är för fegisar ;)

Tiagirl sa...

Jag lånade den på bibblan!