15 augusti 2009

Lördag :)

Solen skiner och det ser ut att bli en vacker förmiddag i all fall :) Sovit kanon skönt i natt stor skillnad när älsklingen ligger bredvid, har haft smirre på armen också och det blev lite stelt efter ett par timmar men vände på mig och han låg kvar, trodde jag aldrig han brukar bli skit sur när man gör så. Jag messade b och frågade om hon skulle med ut och gå och det ville hon så vi tog den långa 8.5 km ca tror jag den var när vi mätte upp den till tjejmilen men hur som helst är den skön att gå, underbar natur och man hinner rensa skallen på allt och inget. Är mycket som rullar runt där just nu, skolan, ekonomin, gitarr spelet och inte minst tentan nästa måndag, fattar ingenting av det jag läser och det värsta är att jag behöver en bok som jag köpt men inte hittar :( Undrar lite om jag har lånat ut den men till vem? lånar bara till mina vänner och jag har svårt att tro att de inte skulle lämna tillbaks den. Tråkigt är det dock för jag skulle behövt den nu och läst på men jag vet hur det går ändå så det är bara att le och hoppas på det bästa. Ekonomin blir lite lättare ni i Augusti då jag får lön och jag jobbar några dagar nu i augusti med och de kommer i sep + från CSN så det ser ganska så ljust ut på den biten, just nu i allafall.
Känner igen denna ångest som jag beskriver och jag gillar det inte, är när skolan börjar och den sätter press på mig, är nervös för att inte klara av det, känna mig liten och värdelös för det gör jag när alla andra klarar sig och jag tycker att jag borde göra det med. Men åldern tar väl ut sin rätt, bara att inse att det tar längre tid för en annan att få in det i huvudet och sedan hoppas att det stannar kvar.
Maken och sonen är i garaget och fixar det sista med växel lådan, sonen vill hålla på med mopeden och förhoppningsvis hinner de börja med det också, under tiden fixar han till sin cykel ( den gamle) el så gammal är den inte . En specialare som han tjatade till sig , skit dyr var den. Någon slags BMX fast ändå inte. kommer lägga ut den och är någon intresserad så hör av er, just nu har vi en hel del cyklar som vi vill bli av med, de tar för mycket plats. Bilderna återkommer jag med vid ett annat tillfälle. Måste fixa till mig lite nu och ta cykeln till ICA och handla lite inför kvällen, kräftskiva ju :D Ska bli skoj att träffa lite folk och ha kul ihop. Kramizar :D

Inga kommentarer: