20 augusti 2009

Torsdagkväll och det är fortfarande den 20/8.

Tröttare än tröttast just nu, ätit mat blev kebab tallrik hemmagjord mycket gott och mycket grönsaker mumma. Diskat och plockat i ordning och startat diskmaskinen. Hoppas det kommer märkas på el räkningen denna månad att vi använder mindre el :) Maken och sonen stack iväg och provkör B bil, K har bytt växel låda på den och nu verkar denna vara klar :) Kul för jag vet att B behöver den. Mopeden går med till sonens stora glädje, han har varit ute och kört och nu ler han hela tiden så gott att se :D



Visst är den fin :)
Nu är det kväll och jag känner mig slut skulle gå en sväng men vete sjutton om jag orkar, har bara lust att krypa i mys overallen och slänga mig i soffan med en stor godis påse men de blir nog en kopp the istället.
Har faktiskt pluggat idag, försökt sätta mig in i mattematikens svåra värld, vet inte om jag förstår så mycket mera och jag vet då rakt inte om något har fastnat men det är bara att försöka se ett mönster och hoppas på lite tur med.
Igår skulle mamma fyllt 63 år, var och satte tre gula rosor hos henne, skulle behöva planera om men väntar nog på ljungen. Gillar dock inte att det ser så skabbigt ut hos henne men men får väl hoppas att ljungen snart dyker upp. Var lite vemodigt att stå där och se blommorna, tänk om man kunde ha gett henne dom istället, att få krama om henne gud vad jag saknar det :´´( Den saknaden kommer aldrig försvinna, den kommer jag alltid bära med mig som ett ärr på hjärtat, Det gör ont. Men sedan får man tänka på hur situationen såg ut och då vet jag att hon mår bättre där hon nu är än här hos oss, dagen här på jorden var en endaste lång plåga för henne och varför ska hon må så dåligt när hon inte behöver det, så tänker jag och då känns det lite lättare men bara lite. Jag tror att alla som mister någon på ett eller annat viss alltid kommer känna saknad men alltid veta att de finns där hos dig ändå, i dina tankar, i ditt hjärta och i din närvaro på ett eller annat vis så tror jag det, men som vanligt är det minna tankar och mina demoner som spökar. man tror det man tror och bara man mår bra så skit samman vad andra tycker och säger. Jag ska helt ärligt säga att jag tror att de döda vakar över oss på något sätt och vis, de är med oss. Du vet det där vindpusten som plötsligt stryker din kind eller du hör när någon går bakom dig men ingen finns där, skuggan i fönstret. ja det finns hur mycket tecken som helst och det är därför som jag letar efter en ängel att tatuera i min nacke, jag vill ha dem med mig vart jag än är och vad jag än gör. Men det är svårare än jag trodde att hitta en, men skam den som ger sig bara att leta vidare :)

Läste en sak på facebook för en stund sedan, en kompis hade skrivit följande

Mannen tror att han väljer kvinnan, med oftast är det kvinnan som väljer den man som skall välja henne.

Det var bra tycker jag för hur det än är så kommer alltid kvinnan vara smartare än mannen. Får jag väl skit för dessa rader men om man tänker efter så stämmer det faktiskt. Ha nu en trevlig kväll. :D

Inga kommentarer: