18 augusti 2009

Tisdag och jag har jobbat :)

Vaknade innan klockan och ingen kisse, sovit gott, konstigt nog tomt bredvid mig ju :( Upp och tryckte i mig en halv liter vatten :( urk var skit jobbigt idag men shaken går bra. Cyklade till Mölstads skolan och jobbade, gått bra. Fick 2½ timme extra och det tackar man inte nej till ;) Hem och S och jag skulle ta våran promenad, hej och hå det började stört regna vi genade friskt men var dyngsura ändå, väl hemma så slutade det typiskt. lagade middag i stället idag bjöd köket på kotlett, färsk pot och sås och mycket kokta grönsaker och vatten till. SUPER GOTT, allt som jag bara får tugga är så gott så. Diskade och plockade i ordning i köket sedan rånade vi banken och stack till Cambridge köpa nya påsar ju och det betyder TOM plånbok. Handlade åt maken med så det var dubbelt så dyrt hu, vi får leva på luft nu till den 27/8 eller shaka kan vi ju ;)

Svar till Tiagirl: det kommer på din faccebook, svaret alltså ;)

Läste något annat kul idag :D så jäkla kul en kompis dotter ska bli mamma om 7 månader :D blev alldeles överlycklig, hon kommer bli en kanon bra mamma för hon är så genom go. Så glad för eran skull.
nu är det kväller och jag har haft en paus härifrån på en timme, Navy CIS började i kväll och som vanligt fängslade det mig men inget godis :( Nu ska jag messa älsklingen natti och krypa ner själv, är slut i kuppan så att säga. God natt på er om någon läser :)

Inga kommentarer: