30 augusti 2009

Söndag 30/8 Näst sista dagen i Augusti.

Måste då säga att det var en rolig dag i går (lördag)Vaknade sent, planen var att åka in till kalmar tidigt så vi kom hem i normal tid på efm, men som vanligt dra sängen och vi sov till 9. Länge för att vara lilla jag då men kanske behövde det.Vi kom iväg vid strax efter tio och allt kändes bra inför dagen. I fredags när jag klippte mig pratade jag med L om hennes tatuering och hon berättade att hon gjort den inne i Kalmar på House of Pain, tänkte kolla in läget liksom. L gillade dem sa hon, de var bra. P var ju genast med på noterna för han vill ha en tatuering han med så kolla okej det skulle vi då. Gick dit, de skulle öppna 10.00 men ingen där. lite snopna gick vi därifrån men skit samma vi shoppade loss istället :) Köpte mig en ny väska, blev denna Björn Borgväskan.

Jag är ingen märkes freak men väska verkar bra och jag ville verkligen slippa min ryggsäck som håller på att ramla sönder. Ungarna gillad den med så vi kan ju ha den tillsammans om det vore så, lite dyr kanske 399 kr men igentligen inte jo, skit samma :)P hittade sig ett par jeans på New York, bra affär, bra sortiment, bra priser och sonen hittar det han vill ha..GILLAR.
S sprang med omkring, hittade sig lite smått och gått, hon var mest med inne som sällskap. men blev en ny plånbok och ett skärp. Plånboken var helt okej men för dyr för min plånbok då men hon har ju egna pengar så varför bry sig. Sonen handlade med för egna in jobbade pengar så denna dag spenderade jag enbart på mig själv, inte Vanligt vill jag då lova :)
Sen skulle vi ta bilen ut till IKEA och City Gross, när vi är på väg till bilen så går vi samma väg som vi kom och då var det öppet på House of Pain och självklar gick vi ner. Träffade en av dem som jobbar där Jens. jag förklarade mitt bekymmer med att hitta en ängel och han visade en massa bilder men nä ingen klickade, då i mitt undermedvetna så kom denna fjäril upp igen, den har legat där och spökat hela denna tid men jag har varit så inriktad på en ängel och lagt fjärilen åt sidan. Men jag går in på Tiagirls blogg ( tack för att du har en sådan lätt adress, kommer ej ihåg min egna)In på min blogg och visade honom fjärilen, jo då inga problem han hade sett eller hade något liknande. Jag frågar lite så där när han har tid och pris mm...Han säger JAG HAR TID NU!!!! jag blev så ställd :0 Det hade jag då rakt inte tror och började svamla och hjärtat hoppade och ja jag satte mig i stolen och fick min fjäril :)



Kan säga att ställningen jag satt i var då ingen vidare, stängde av blod tillförseln till bena så de hoppade sa ungarna ( eller nerverna kanske ;) Kan med säga att det gjorde något så infernaliskt ont, sved och brände, mest uppe vid hårfästet, men jag stod ut och jag blev kanon nöjd :D 800 kr gav jag för den och jag är inte så kunnig vad det gäller priser och så men jag tyckte det var okej för att ha otroligt ont ;) Maken bara skakar på huvudet men tycker den är fin...ja med :D
Sen blev det problem då, skulle ju på 60 års fest på kvällen och plasten skulle sitta på så länge som möjligt men nej då inte ville den sitta och blödde gjorde det så när vi kom hem tog jag bort den och smörjde på salva, håret blir så najs :( not. har lite värk men det tar jag, gömde den hela kvällen för svärisarna visste ju inget och jag vet att det blir tjafs. Hade skit kul på kvällen på rökeriet i Nabben, god mat och trevligt sällskap, men min make som rest över halva Sverige var skit slut så vid 22 tiden sa vi hej då och åkte hem. han somnade nästan stående, stackarn :)det tar på krafterna att vara borta hela veckorna och även helgen så nu ska vi sova länge tänkte jag när vi la oss :) Tyckte inte maken som gick upp halv åtta :( jag låg kvar till halv nio i protest ;) idag blir det bara att softa, ta en promenad och ev spela bil bingo. Besöka Cambridgen och fylla på förrådet, tvätta och packa för en ny vecka för älsklingen i Moheda :(

1 kommentar:

Caroline sa...

den blev ju jättebra, himla tur du hade att han hade tid med en gång.