28 augusti 2009

Fredag 28/8

Vaknade runt sju och det var ganska så underbart att ligga där i värmen och halv slumra, gillar att ha den friheten att göra det när jag är ledig :)Men sen upp med sonen, tröttare än vanligt, undrar vad det är med dem? så fort de börjar skolan blir de som ja vet inte vad de, kan sova hur mycket som helst. I går chokade han oss med att vilja gå en sväng, så vid halv nio tiden blev det en promenad, ganska så skönt innan sängen. Han har en otrolig energi som han inte vet var han ska göra av, skulle vara kul om han kom ut lite och fick umgås med andra i sin ålder. Men det är inte fel att han är med och går, rör på sig har ingen dött av. S ska jobba idag så det blir till att vara ensam, skulle städa och tvätta, stryka och planera lite inför helgen och lite annat smått och gott men har då ingen lust med nåt alls, känner för att ta med täcket ner och bädda ner mig i soffan och se en film. Vet ej om det blir så jag är ganska så hård mot mig själv och brukar göra det jag ska även om jag inte har lust så vi får se. I går fuskade vi så gudens, åt pizza till middag :( vet att jag inte ska ha ångest över det men det är så onödigt mycket fett och jag fick lida för det med, magen gillade det inte. men man lär sig väl någon gång :)Blir en promenad idag i allafall och sedan kommer B och ska hjälpa mig med håret, dags att få bort de gråa ;)
Hade lite tur då :) ringde om klipptid och det fanns så nu pyser jag. Bay :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Vad stark du är, som "vågar" ringa till föräldrarna. Måste ha varit hur jobbigt som helst, jag kan känna adrenalinet stiga man blir så förbannad på alla dessa förbannade ungar som inte förstår hur illa de gör de andra med sina elaka kommentarer eller blickar. Det sätter spår hela livet, djupa sådana. M-ås kommun som går ut så med att de jobbar hårt med mobbningen ELLER HUR!
Men du gjorde helt rätt iallafall sedan om det blir bättre eller sämre det vet man inte förren efteråt men man hoppas ju det. Jag önskar man kunde vara så modig och ställa sig upp på föräldramötet och berätta om mobbningen i klassen.
Go girl sätt hårt mot hårt tur han har dig din son
många kramar Caroline