3 augusti 2009

En dags tankar 3/8

Idag när jag vaknade kändes livet ganska s¨å skönt :) jag är ledig. inte för att jag inte älskar mitt jobb för det gör jag men samtidigt är det skönt att slippa leva efter klockan hela tiden. Idag har jag tvättat och städat, gått bättre än jag trodde. kan säga att jag var inte speciellt motiverad till att göra något alls men vad gör man, har ingen städerska här hemma precis. Var en sväng på bibblan med, fick tag på bägge böckerna som jag ska ha läst innan skolan börjar, sparar jag lite pengar vet att det kommer bli betydligt dyrare sen när alla de andra ska beställas hem, men förra terminen klarade jag mig på att fjärrlåna och det vore skönt att göra det denna med. Alla böcker är inte så bra så man vill spara dem. Fick boka in mig på Fyrvaktaren med för den skulle snart komma hem, de hade den inte. Blev lite snopen för de har ju de andra och då ska man väl ha den sista med? ja jag vet då inte hur de tänker.
Idag började jag med Cambridge, en kur men jag ska inte ta en hel utan byter ut två mål mot att shaka istället. Det går bra, ikväll ska vi äta tacos, blir mest grönsaker :) Är mycket lättare när hela familjen gör det man sporrar varandra. maken och S har gått en ren kur förra veckan och de hade gått ner många kg, kul för dem nu kör vi vidare. Åkte ut till syrran en sväng idag, hon var i oförsig inte hemma men S var. De har skaffat sig en liten kisse bebbe, en Tusse. Så goa de är och så små, har totalt glömt bort att vår tjockis varit så liten, vi kelade och lekte.




Så himla söt men gillade inte foto blixten, han såg lite rädd ut men var en liten tuffing :)K och P ska ut och övningsköra och jag tänkte börja med tacosen, känner hur det vattnas i munnen, skulle nog ha druckit mera vatten än vad jag gjort men 1½ liter är bättre än inget får ta resten ikväll och springa på toa hela natten.I morgon börjar jag att packa in i husvagnen :D ska bli så skoj, det är bara jag som är så tänd på att ut och åka de andra hade gillat hotell mera. Förhoppningsvis blir det inte så dyrt när vi shakar, menar vi äter ute en gång per dag bara, då kan vi shoppa mera :D Ingen som vet nåt om blomman jag skrev om igår? skulle verkligen vilja ha den. Har pratat med P studievägledare idag, det är inte helt stendött iallafall, hoppas bara det blir som vi tänkt oss nu, P är peppad på det som vi kommit fram till, nu hänger det på rektorn och det vet man ju hur han är men jag vägrar att ge mig denna gång, han ska ha lika mycket som alla de andra i sin ålder, menar han är lika bra som de är. Nu håller jag tummen, studievägledaren skulle höra av sig senast onsdag och det hoppas jag att han gör för annars går jag i taket. Kramizar ;)

Inga kommentarer: