17 augusti 2009

Måndag igen då 17/8

Vaknade vid halv fem när älsklingen steg upp, stackarn. han var inte så värst sugen på att åka iväg men det går. Somnade om till åtta ungefär och låg sedan och kelade med smirre. han har blivit så kelig, bits bara lite man kan bli fundersam eller har han blivit vuxen? Nä det kommer nog tillbaks en vacker dag. Han är ute så mycket så jag tror att han är nöjd med tillvaron. Båda barnen sover så det är lugnt och skönt, har läst tidningen och kollat runt i blogg världen, läser Charlotte Perellis blogg och hon är i Spanien nu och det ser så härligt ut, skulle med vilja ha en eget hus där nere, önskar att svärrisarna kunde inhandla sig ett så kunde man åka dit och våll gästa, låter väl bra :D Just nu skulle jag kunna ge mig av vart som helst bara jag slapp matte tentan :( fattar ingenting och måndagen närmar sig med stormsteg, ska jag gå dit och göra bort mig eller ska jag avboka min närvaro? Men samtidigt går jag dit så visar jag ju att jag vill men misslyckas..hu mår inge vidare. Det är ju faktiskt bara siffror fattar inte varför det ska vara så himla svårt att få dem ihop och att få ner det jag vill på ett papper men fattar inte :(
Var en sväng hos tiagirl med och hon hade gjort sig en göra lista för dagen lät bra, om man skulle göra sig en sådan så kanske något blev gjort. Dottern ska storstäda sitt rum idag, man kanske skulle ta ett rum i taget i hela huset? låter jobbigt men skulle vara skönt att ha det gjort, tål att funderas på ;) Egentligen skulle man flytta eller så för då röjer man ordentligt men flytta det vill jag då inte så jag får väl låsas att jag ska göra det till en två typ ;). Tvättmaski8nen är igång nu och sonen väckt, kanske skulle ta mig ett snack med dammsugaren, skulle vara finemang att bli av med dammråttorna (katthår ) som flyger omkring överallt men det blir ju ändå bara kortvarigt då smirre fäller som jag vet inte vad, kommer inte ihåg att min förra katt fällde så men det kanske de gör, kanske bara glömt. Ha en bra dag :)

1 kommentar:

Ninacian sa...

Vad pluggar du?
Tyvärr har jag inte hunnit läsa igenom din blogg än. Där kanske jag hittat någon ledtråd om dina studier.
Ska läsa nästa vecka när allt mitt pysslande är klart här hemma.

Tentor kan vara urjobbigt men samtidigt himla kul, tyckte jag, när jag pluggade på högskolan. Läste sent i livet och
tog examen-96. Leg.Sjuksköterska.

Jag kunde ha pluggat resten av mitt liv för det var så roligt tyckte jag. Tyvärr har man ju inte råd. Studielånen kostar multum. Läste in gymnasiekompetens före högsk.studierna, så det blev en del att låna av CSN.

Hoppas tentan blev bra och ha det så gott. :-)