31 juli 2009

Fredags tankar ;)

Det är fredags kväll och jag har precis kommit hem, har varit hos P med B och J och spelat kort. Maken svek och stack till Jönköping med P, jäkla sätt när man är bortbjuden. Men jag vann när vi spelade kort båda gångerna :D händer typ så där en gång vart tionde år. är riktigt kass på kort men spelar för att det är kul och inte för att vinna till J förtret ;)Dagen har varit kanon, sista jobbardagen för denna sommaren el jag har två dagar kvar på fritids men det är okej :)Nu ska jag försöka få in lite plugg rutiner istället, måste klara matten och jag ska fasen kämpa mig igenom dessa böcker och anteckningar som jag har, tänker utnyttja varenda en som jag känner som är duktig på matte, någon måste ju kunna få mig att förstå. Skulle vara skönt om man klarade den och kunde gå vidare så jag ser fram emot att bli matte proffs nu då
( fniss) ni hör ironin i det sista hoppas jag ;)Måste gå igenom litteraturlistan med och beställa hem lite böcker, ser jag inte fram emot, gör nog ett besök på bibblan innan, kanske kan spara några kronor.
I morgon ska jag på marknad :) älskar att gå på marknad. Tänker bege mig till Viserum och promenera runt bland alla stånden och titta på folk, äta en munk och bara vara. Verkar som att jag får åka själv men det stör mig inte men visst det vore roligt att ha någon att prata ett par ord med :) men som sagt var jag behöver ingen jag klarar mig själv.
Hade velat ta en tur ut till Syrran på lövö och kolla in kattungen, en liten Tusse har flyttat in hos dem och de är ju omotståndliga när de är små, men det får bli en annan dag, han blir ju inte stor på engång ;) Nu ska jag krypa ner och läsa och hoppas att min älskling snart kommer hem, sova kan jag inte annars. menar vem ska snarka så jag blir störd och putta på mig mm. Det är ju inte meningen att man ska sova en hel natt utan att bli väckt en så där tio gånger ;) men nu är jag så van så blir det inte så så vaknar jag ändå, typiskt mig.

1 kommentar:

Nettan sa...

Jag kanske har någon av böckerna du behöver. Kan kolla om du vill.