17 juli 2009

fredag 17 juli

Trött men lycklig, har haft premiär på stranden idag. badade inte men satt och solade = knallröd nu då. Att man aldrig lär sig. Började tidigt idag kl ringde 04.45 inte så najs efter en natt medknasiga drömmar och katt som lever rövaren, undrar om han får fnatt natte tid? Men han liksom vi andra är slöa av värmen, han sover mest hela dagarna ( skulle jag med vilja ibland) och självklart blir han då pigg på kvällen, precis som vi andra blir. Igår kväll gick maken och jag och b en promenadis vid 21 tiden, svalt och skönt. Fick ont i knät dock och idag är det lite svullet. Men jag får skylla mig själv när jag inte tar gympa dojjorna utan går i mina tofflor, men bara tanken på att snöra in mina fötter i ett par skor får mig att storkna, men måste om jag ska klara mitt knä, vill inte bli sjukskriven igen. Nu har jag då jobbat den första veckan på Lammet, det har gått bra och ungarna är så totalt underbara, det är så mycket olika barn och från olika ställen men ändå så lämnas de in till oss som de aldrig sett och det går bra, lika förundrad varje år när de där små pluttarna kommer. Men med lite kärlek och napparna i högsta hugg så går det mesta ;)
S jobbar och p ska med oss ut till P och h ikväll, blir ev ett dopp i deras pool, men än har jag inte kommit i. jag måste vara den största badkrukan på denna jord, vet att det är skönt när jag kommer i men innan dess, fy fasen. Tog lite kort på stranden, underbar miljö ute på Oknö, var vid "Raggarbadet" vet faktiskt inte varför det kallas så men det är lagom stort och det går att bada, inga små barn utan lugn och ro, gillar jag då när jag vill slappa i solen.




1 kommentar:

Caroline sa...

känner igen det där hur trött i huvudet man är de förts dagarna på jobbet. Allra helst på sommaren då man måste kisa hela tiden för att se vart alla små knatar tar vägen. För att inte tala om allt ljud man måste stå ut med som man inte är van vid ;)
Vi hade också premiär på Oknö idag, jag badar inte heller det är så förbannat äckligt på botten överallt. Haha, så skulle jag också vilja ha det inga barn som skriker och för oljud utan man kan bara slappa. Ha det gott