30 juli 2009

Har ett tryck över mitt bröst, det är hårt och irriterande..tror det kallas ångest :(
I morgon är det sista dagen på sommarjobbet, känns så där. Ska bli skönt att slippa ställa klockan men samtidigt är det skönt med rutiner och det har man inte när man är ledig.Vet ju att jag kommer vakna tidigt ändå och att sätta sig att plugga matte är väl det bästa när hjärnan är pigg, men kul ? Nej tror inte det. Vet att den mesta inlärningen beror på ens inställning och jag ska verkligen försöka tycka det är kul att lära mig. Jag vill lära mig men är så osäker, får väl försöka att tro lite på mig själv denna månad :) Jobbet har gått bra idag, lite mer barn och lite mer höga röster, känner en begynnande huvudvärk och försöker nonchalera den men det blir nog ett besök till Treo i skåpet, varför ha ont när man inte behöver.
Hur fasen får man ner en låt från Youtube? måste ladda ner den för att kunna lyssna, nåt strul med musiken. M har gjort en film om busan och lagt ut men vill höra musiken på den andre filmen som kommit ut. Någon som vet som kan berätta för mig då som behöver mycket för att få det att fungera. men faktiskt så lyckades jag byta en säkring idag alldeles själv. I vår familj har det konstigt nog blivit så att man gör olika saker ex jag byter inte proppar utan det gör maken men om maken inte är hemma så måste jag ju och det gick, bra för egot då ;)Måste ut och ta min promenad men idag åker allt gymnastikskorna på, fy fasen vad ont i fötterna jag fick igår, har en blåsa under ena trampdynan ( heter det så på människor med?)som heter duga, man ska inte gå i fel skor då konstigt att jag inte visste det vid min ålder ;)Det är mycket som man borde veta vid min ålder men som av någon anledning inte fastnat i min minnes bilaga, men det får jag väl leva med. i morgon ska jag fota en blomma som växer på lammet, så vacker blomma har jag inte sett på länge, fjärilarna älskar den :) Jag med, älskar den självklart. Den vill jag ha i mina land och även en annan som jag inte heller vet namnet på, suger verkligen när det gäller blommor, önskar att jag hade gröna fingrar eller åtminstone att något ville blomma här hos mig men men de gröna lever ju så man får vara glad över det lilla. Nu ska jag ut och svettas..so long kramizar.

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Jag har installerat något plugin på Firefox som jag använder istf IE, då kan man ladda ner i tre olika format. Men inte nåt vanligt mpg utan nåt annat. Men det går att spela i mina spelare iaf. Borde finnas plugin för IE också.