8 juli 2009

8 Juni

När klockan ringde idag trodde jag att det skulle vara skit svårt att gå upp men inte då, lätt som en plätt :) det kommer nu istället ;) Idag har jag öppnat, alltså man börjar 05.45 inte min vanliga gå upp tid och det blev sent i går pga mord i Midsomer och att maken öppnat ett fönster i köket och PLÖTSLIGT glömt bort att vi hade en innekatt!!! Vad händer jo vid halv elva upptäcker vi att katten är inte inne, ut och leta men man är ju rätt haj på sina djur ;) ropade ett par gånger och då kom han, skit sur. fräste och bar sig åt men stannade när jag sa till honom och sedan var det bara att ta ett rejält tag under magen och bära in en skit sur katt. Ja ja sånt händer och hel var han men nu är han ännu mer sugen på att vara ute och jag förstår honom, men det är inte lätt när inte ungarna vill. Hade planerat massor idag när jag slutade kl 13.00 men fick åka och lämna bensin till sonen som kört soppatorsk, stod där och kollade in huset, så jäkla snyggt det blir...Om man hade pengar la la la la, det märks att det finns där kan jag säga. Lite avvis bara :/
Hämtade lite saker på förskolan som jag då glömde när jag gick hem (typiskt mig ja ja ) Hem och bäddade och allt tråkigt som jag inte hann i morse och sedan då skulle ju allt hända men då gick luften ur mig och så hamnade jag här, inte bra. Men jag ska göra nåt, jag ska stänga av datorn och göra lite nytta. Vilket tråkigt inlägg detta blev men ..... vad gör man ;)
Måste gratta syster yster A som fyller år idag, hon kommer hem till helgen och då ska vi fira ute vid stugan på Tokö, ser jag fram emot. kramizar :)

Inga kommentarer: