19 juli 2009

19 Juli och min dotter fyller år :D

Kan inte fatta det, 19 år min lilla skrutta har blivit stor. Minns denna morgon nästan som igår. Vaknade av att vattnet gick men hade inga värkar, ringde in och de sa till mig att ringa ambulansen. Nähe tänkte jag då ingen V8 in på min lilla gata, då skulle alla fatta att det var på G. K fick bädda bilen och vi drog oss mot Kalmar. Vid Rockneby kände jag den första värken, lätt mens värk typ, tänkte att detta kan inte vara rätt, alla har ju sagt att det gör skit ont. Inne och vi blir uppkopplade på en monitor, undersökt och jag är öppen 8 cm utan värkar. Barnmorskan tycker det är konstigt men jag var bara glad, får en spruta med petetin (säkerligen felstavat)sen minns jag inte mycket mera :( Jag blev så borta av sprutan ( tål inte alkohol eller att bli nedsövd mm, har ingen lust att vakna mera sen)Min älskade K fick slita har jag förstått efteråt för att få mig att samarbeta, men ut kom hon med hjälp av en sköterska, allt om allt så tog det ca 4 tim från det vattnet gick tills hon var ute, jag var borta nästan hela tiden. Sov sedan hela dagen och natten och först nästa dag fattade jag att jag fått barn, en tös som var 52 cm och 4250 kg, det vackraste jag sett, och det är det än idag, fattar inte att K och jag skapat något så underbart vackert :D blir tårögd bara jag tänker på henne. Idag jobbar hon men ikväll vid 6 tiden ska vi ha lite kalas för henne, önskar att jag kunde ge henne allt i hela världen men det går ju inte och hon blir glad för det hon får det vet jag. Idag ska jag göra det sista typ baka lite muffins och slå in hennes paket. Det tråkiga är vädret, är första året som det regnar på hennes födelsedag, brukar alltid vara varmt och soligt. nu ska jag ta tag i livet igen då, släppa nostalgi känslan och förbereda hennes dag :)

Kramizar på er som läser, ni är speciella ni vet det va :)

2 kommentarer:

Nettan sa...

Gratta Sara från mig

Caroline sa...

Hej!
haha ja jag har själv haft bekymmer ;)både med det och byta bakgrund.
ta redigera layout
lägg till ändra sidelement
där finns det lägg till gadget
HTML/JavaScript Lägg till där inne klistrar man in sin räknare. Man hittar koden på hemsidan. Öjje hittade ngn sida med gratis räknare till bloggar och hemsidor.
Hoppas det är till ngn hjälp annars får du höra av dig igen.

Jag tror nog hon vet hur mycket du älskar henne. 4timmars förlossning det var inte illa. Tur hon inte är som jag ;) jag väntade Alfons när jag fyllde 19 var i 8nde månaden.
Ha det gott kram