14 juli 2009

Tisdagen den 14/7

Idag när jag vaknade insåg jag att jag gnällde väldigt mycket igår, var inte så farligt som det lät. bara en massa nya intryck. idag har det varit en vanlig dag med massor av barn men det har fungerat bra. Katten hade spelat i natt, igår när jag kom hem berättade S att hon sett en spindel i storlek King Kong krypa över golvet...hon vågade inte plocka upp den och släppa ut den nej då och sonen orkade inte gå upp för trapporna och hjälpa henne, Den försvann.I natt vid ca halv två hittade antagligen Smirre den då i sonens rum Hej och hå efter en timmes lek för katten och en timmes helvete för sonen fick han spelet ( sonen alltså) for upp och började jaga kattstackarn som höll på att skita ner sig när sonen kom som en raket. Smirre hade skit kul och vi blev arga men runt tre tiden var det lugnt igen, kan ju hoppas att sonen lär sig nåt, kanske hjälpsamhet. Man får sova mer då ;) trött med andra ord när jag vaknade men det gick och kanon väder har det varit med, har inget att klaga på.



Vill länka till en blogg som jag läser, hon som skriver den har en tävling där man kan vinna hennes böcker. hon skriver om sitt dagliga liv efter att ha förlorat sin son. hon skriver på ett medryckande sätt och jag har följt denna blogg ett bra tag nu och den ger mig lugn, älskar hennes diketer och bilder. Kan varm rekommendera den :)



Är dåligt väder på gång märker jag är mörkt ute, åskar lite bakom träden, halv mysigt :) I kväll är det inget Mord i Midsomer :( är nåt annat tråkigt. Typ att kronprinsessan sitter på Öland i regn och firar sin 32 årsdag. Grattis får man väl säga då :)Själv får jag väl nöja mig med att sitta i soffan och veta att det är mysigt det med, är så mycket folk på Öland en sådan här dag så det är inte roligt men känner att jag snart måste ta mig över dit, känner för att gå där på storgatan och titta på folk ta en glass och bara vara. Troligtvis blir det den 23-25 någon gång för tre drag spelar på strand då och det vill jag se och höra, om någon vill följa med så hör av er det går säkert att ordna skjuts i någon bil.

Nåt annat intressant då? Ja jag kan då säga att jag är glad att jag inte är i Göteborg denna helgen, är Gothia cup massor av ungdomar och nu har det kommit fram att någon har svininfluensan...inte bra. Nä nu smäller det ganska så bra så det är bästa att logga ut. Kramizar på er :D

1 kommentar:

Nettan sa...

Skulle bara titta in och säga hej...