5 mars 2009

Torsdag 5/2

Näst sista dagen denna vecka, de bara rinner iväg. Idag var det svettigt värre, helt i onödan. Det var över på ett kick och nu efteråt undrar jag vad jag igentligen hetsar upp mig för?? men nu är det gjort och ingen musik mera denna termin. Även bilden betade vi av idag så där är ett problem till borta, det blir mindre och mindre men samtidigt får vi nya uppgifter. Nog om skolan.. idag vaknade jag med en härlig känsla, måste drömt nåt underbart ;)Frukost, har lagt till med en ful ovana, jag gillar Dallas sallad väldigt mycket och därför köper jag den aldrig men min älskade make köper den ju för att vara snäll mot mig då ( snäll hmm)så nu har jag då svårt att låta bli godsakerna på mackorna, inte bra. Försöker rädda det lite med att ha färsk gurka på men om det är så nyttigt nä tror inte det. Vilken utläggning det blev om min frukost då...
Hem maken varit i linköping ( tror jag)så jag sket i middagen ikväll, hemsk mamma jag är :)men tror att vi överlever ändå. Hänt en del idag eller ikväll som är tråkigheter, blir så ledsen när det blir så här och trött på det är jag med, fattar inte hur man kan göra varandra illa på detta vis, men så är väl klimatet i samhället. Tråkigt är vad det är. Jag hoppas att det skulle sluta men det finns kvar här hos oss som en envis förkylning blir så trött på alltihopa, detta meningslösa skit. Tror att jag ger upp nu och kryper i mys overallen och sätter mig vid tv, Medium har premiär igen ikväll och det måste jag ju se.
Cityakuten i måndags var bra, man fick sig en tanke ställare, är man för god trogen när det gäller vissa människor? hur vet man om ryktena stämmer? vad vet man igentligen? Om inte nu någon såg det så handlade det om en man som var anklagad för att ha rört små flickor, en sådan där "pedofil". Det är lätt att döma men det är även lätt att tro på en människa med som sedan är något helt annat än vad man tror, så frågan var, är man för godtrogen?
Vet inte riktigt vad jag skulle göra om man kom i kontakt med en sådan människa, nä släpper denna tanke, bort... nu blir det soffan.

Inga kommentarer: