29 mars 2009

Söndag 29/3

Sovit gott och ganska länge eller för länge när jag kom på att vi inte ställt om klockan, men men det är ett världsligt problem som inte spelar någon större roll. K var och handlade färska frallor och S kom upp med, satt och mös vid frukostbordet, gillar såna här söndagar. P har lanat hos E i natt så han sover nog än. I går kväll var vi hos J, vi åt tacos och spelade kort. Tittade på andra delen av Robinsson ja jag säger då det , vilka intriger. Blir man sådan när man hamnar i ett helvete, utan mat och värme? jag skulle då aldrig utsätta mig för det där, vill inte ta fram mina sämsta sidor inför hela svenska folket. Men folk gör tydligen vad som helst för pengar.
K och S begav sig precis nu till Nybro och skulle köra där, bra övning för S.Vill att hon ska klara det nu så man kan lägga det bakom sig och börja med nr två, P alltså. Ska kolla upp lite nu var man kan gå kursen, priser och tider mm. Han vill börja så det är väl lika bra att han får det då. Men det märks att han har mer vana, är väl allt moped körande och det är ju bra. Ska gå en långis promenadis idag med B hade jag tänkt mig, vi får se om hon är på samma tankebanor :)Är alltid roligt att ha någon att prata med samtidigt, promenaden blir så mycket mer givande då, nu kom solen fram med :D undrar om hon vill gå snart?
Har ett problem som jag snart måste ta itu med och det är akvariet, det står där fullt med vatten och skitigt till max...men inga fiskar. Det tar typ en hel dag att göra rent och jag har liksom ingen lust men det måste göras innan det börjar att lukta, undrar om jag kan muta någon att hjälpa till?
Fick G på min bild uppgift, ser bra ut på betygsdelen denna termin, två Vg och resten G. Är super nöjd hittills :) är inte van vid det precis men någon gång måste vara den första eller hur :D
Om jag skulle ta och göra nåt nyttigt nu då..undrar vad bara????

Inga kommentarer: