10 mars 2009

Tisdag 10/3

Ledsen idag, har så ont i magen för nu är det bara för mycket. Känns som om jag sugs ner i ett svart hål och inte vet hur jag ska ta mig upp. Vill så gärna göra så mycket men är rädd för att förstöra mera än vad det redan är. Han har det så jäv jobbigt och jag kan inte hjälpa honom hur mycket jag än vill för jag vet inte vad jag ska göra. Gör jag si eller så så är det han som blir drabbad i slutänden ändå, fan vad jag hatar det här pissiga samhället och vad det gör med ungdomarna. Alla bara utnyttjar honom är kompis med honom ett tag för det vill ha hjälp med nåt eller nåt liknande sedan snackar de bara skit och är taskiga sedan, fick höra idag att det tycker han är jobbig (visste vi ju redan) och att han är så barnslig men hallå vad är inte de andra då. Det måste vara skönt för andra att ha nåt att skylla på när de inte vågar stå för vad de tycker och det värsta är att en eller två personer kan få med sig en hel skola att bara snacka skit och vara taskiga. Vad gör skolan då? ingenting känns det som får då ingen respons på nåt jag skriver eller pratar med dem om och jag är så trött på det. Det är väl inte ens fel om 2 bråkar eller hur? alltså om han nu försöker varför kan inte de andra göra det med då varför ska bara han ändra på sig ? de slänger det ena efter det andra på honom och så fort han säger emot eller nåt sånt får han det värre. Snacka om att känna sig maktlös

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan han inte bara skita i dom? Sluta vara "kompis" dom smulorna?

Har han inte några yngre att umgås med? Endel(som jag själv)passar bättre "mentalt" eller va man säger med yngre. Förmodligen kanske man inte är tillräckligt mogen? Jag vet inte... :) Vet bara att jag kunde ha mkt yngre tjejkompisar, eller väldigt mkt äldre. Silas är lite sådär med, svårt med balansen med dom i klassen och föredrar sin kusin som är tre år yngre eller va det är.

Vad väljer han till gymnasiet då? Det är ju trist om det kommer ens EN av "dom där" dit för då är det ju kört igen...tyvärr.