11 mars 2009

Onsdag 11/3

Ännu en positiv dag, börjar bli lite orolig nu för allt går så bra och jag är inte van vid det. har tränat med vår drama lärare idag och han var hel nöjd, han rättade ett par små saker sedan var det bra tyckte han. Okej det är ju kul men nu kommer då den här osäkerheten och rädslan för att misslyckas, vi ska spela upp detta för 52 personer i ett litet rum, hu svettigt värre. det tråkiga håller på än och jag går med en tjock klump i magen, rädd hela tiden telefonen ringer måste försöka slappna av men det är svårt. hatar det här :(
Slutade tidigt idag så jag har hunnit med att tvätta två maskiner och dammsuga plockat lite och fixat kattlådan. Men det jag behöver göra ä att läsa till min tenta men så fort jag tar fram det så får jag kramp i magen vill inte hatar det här jävla tenteriet, det blir ju aldrig bra ändå bara ständiga misslyckanden gång på gång. Inget kul att se och höra alla andra som blir så glada för ett G el Vg och en annan får bara IG. Hu vad jag gnäller, men jag är deppig är för mycket just nu och jag orkar inte, orkar inte ta mig i kragen och ta tag idet men det ska jag...i morgon.
I morgon e en annan dag ju och jag kanske känner mig lite bättre (tror dock inte det) eller inte.) Älsklingen är i O-Hamn och kollar på jobb sen när han kommer ska jag fixa våfflor, ska festa till det lite. Nu ska jag hänga upp en tvätt och vispa ihop smeten till våfflorna, tjingelingen.

Inga kommentarer: