8 mars 2009

Söndag eftermiddag :)

Konstigt men jag är fortfarande lika slö som när jag klev ur sängen. Är mätt och belåten med nu, magen är sprängd fylld med mat och jag mår finemang.
Svar:
Till Nettan: I går var vi hos Viktoria (vicke) i Blomstermåla som fyllde 40 år, hon är moster till Janne. ;)vet ej om du känner henne?
Idag har jag då fixat min bild mapp och skrivit allt på musik frågorna utom en då, den får jag allt be om hjälp med, fattar inte vad de vill att jag ska skriva, är lite trög ibland då ;)Jäkla väder det blev då, jag skulle ju ut och gå men nu vet jag då inte, massor med blött snö eller regn, inget vidare väder att gå i.Blir nog att jag fortsätter med stryk tvätten, har ju en del kvar då (suckar högt) så jäkla tråkigt är det i allafall idag har inte lust med nåt alls. Jag önskar ibland att jag vore bakis så jag kunde ligga en hel dag på soffan och bara glo på tv som alla andra kan göra då dan efter men nej då, här kan vi inte koppla av alls. Ny vecka och nya utmaningar i morgon börjar vi med vårat nya projekt, Gestaltning. Vi ska spela in våra ljud i morgon, ska bli kul. Nä tråkigt det här med så tjingelingen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Henne känner jag. Tänk att hon är så gammal!!!