22 oktober 2009

Torsdag 23/10

I morgon är det fredag, Men like :)De sista dagarna har varit jobbiga, inte för att jag är på praktik men den här förkylningen..snacka om att bli dekad. Trodde det skulle gå över och visa dagar är bättre sen blir det platt fall tillbaks igen, snuvig, kil i halsen och ont i kroppen. Vill bara sova, tänk att få sova hur länge man vill utan att någon väcker en, allt är bara tyst och lugnt..med andra ord jag ska vara ensam hemma och katten nedsövd ;) Praktiken går bra, känns som jag varit där i flera år, mina pedagoger är så himla goa på alla sätt och viss och jag får så mycket positiva vibbar och det är det som gör att man orkar gå dit när man mår skit.Men nu är det sista dagen för nästa vecka ska man in till högskolan igen då, bara på tisdag förstår sedan ska det skrivas Rapport :( Ser jag då inte fram emot, inte sen jag fick tillbaks mitt Pm 2 och det var så fel eller fel och fel, jag har nog tagit mig lite vatten över huvudet. det behöver ju inte bli 20 sidor precis. Men jag får väl åka in och få lite feedback och sedan åka hem och se vad det blir, har frågat A och hon skulle hjälpa mig, Tack du är en ängel :)

Jag är så himla dålig på att förstå instruktioner på ett papper, jag behöver se vad det är jag ska göra. Alltså någon måste visa mig sitt arbeta för att jag ska förstå och hur många vill göra det? jag har sett en del och aldrig tagit ett ord från dem men jag förstår samtidigt att ingen vill att man ska se det heller, alla gör ju sitt bästa och alla kämpar ju precis som jag gör. Ja det är en av mina svagheter..en av många men det visar väl bara att jag är mänsklig jag med.
Tänkte jag skulle få tummen ur röven och göra ett besök hos tiagirl men nu ligger de ju sjuka så det skjuter jag allt på inga nya baciller tack. men tro inte att du slipper ;)Jag älskar att fika och att hälsa på folk, skönt att komma hemifrån fast de sista två veckorna har jag helst suttit hemma och inte gått ut alls, men jag har gjort det ändå alla dessa möten, ungarna tror ju att jag fått nojjan när jag e borta så mycket, de är inte vana vid det. Men det är kul att få följa med, att vara delaktig i något med andra. Maken är hemma och det känns kanon :D men tycker samtidigt synd om honom för jag snarkar så jag väcker sonen i rummet bredvid ( skäms) men vad ska jag göra, tar nässpray och allt som man kan och ändå är jag täppt, ja ja han får bita ihop och be att jag vänder på mig, det har ju jag fått göra i alla år så.... Nä dags för det vanliga..ett kallt glas mjölk och peppar kakor :) ett av livets bästa ;) Kramizar på er

1 kommentar:

Nettan sa...

Vad är det du har skrivit om? Hör av dig om du vill ha hjälp. Om det är något jag kan, så hjälper jag dig mer än gärna.