16 oktober 2009

Fredag 16/10

Det är fredag, en underbar dag. Slutet av en vecka och man känner hur lugnet infinner sig. Dagen har varit bra, lugn eller normal mer eller mindre, känner dock att det är skönt med helg. har en sådan otroligt dålig ångest pga min rapport, det började så himla bra och sedan har det bara gått utför, måste ta tag i det denna helg, skriva ett Pm 2 med, hur nu det ska gå till? men som sagt jag e ensam och ställer därför lite mindre krav på mig själv, det är inte en C uppsats precis eller hur.
Förkylningen har också börjat ge med sig ( vet knappt om jag vågar skriva så) har "bara" snutit mig 4 gånger idag och det är väldigt lite mot de andra dagarna, har inte heller tagit något nässpray så nu börjar näsan bli redig med, inget näsblod :) Me like ;)
Har faktiskt suttit vid tv och sett en film, ja ja jag vet nu blev ni allt chokade ;) men jag är ingen film tittare så där ofta, gillar bio mera. Filmen som vi såg hette Duplicity vet inte om det var en 10 poängare men klart sevärd. fast det var bara jag som tyckte det, de andra satt och led i nästan 2 timmar för min skull ( inget dåligt samvete alls nä då ;)Ingen action alls utan mer en tänka film, att ta in vad som händer, se detaljerna och försöka gissa vem som blir lurad egentligen, alltså man måste tänka hela tiden. Tänker dock inte avslöja vem som blir lurad :) det behåller jag för mig själv.
Sonen har två polare här i kväll :) de lanar förstås men det känns bra, vet att det är fest någonstans häri Mönsterås och det regnar och är kallt, skönt att de är här känner jag allt :)den 23/10 är det sammanslaget här i Mönsterås, jag ska nattvandra :)lite nervös faktiskt men jag ska gå med ett par bra tjejer så det är jag lugn för, ska bli intressant att se hur det är bland ungdomarna och hur de beter sig om nätterna.Jag vet men jag ser fram emot det, har funderat i så många år och jag tycker de gör ett fantastiskt jobb, det behövs flera vuxna bara och män, har någon lust så hojta till.Menar det är några kvällar då och då och det kan man faktiskt bjuda på.
Sitter här och fuskar :/ äter glass.Har fått dille på en glass som heter ben & Jerry, väldigt söt och sliskig, mår väldigt illa när jag ätit lite men kan ändå inte låta bli, måste vara något fel på mig.Nu sätter jag in den i frysen ( går min väg)
Idag insåg jag en sak till, det kommer komma snö :0 ja jag blir lika förvånad varje år, gillar snö men inte blasket. gillar när det är blå himmel, ca 5-6 minus och det är ett par decimeter snö. gillar känslan att ge mig ut i skogen och bara lyssna på ja vad lyssnar man på? fåglar ja kanske men jag gillar tystnaden, jag kan stå hur länge som helst och bara njuta. tyvärr så fryser man ju när man står stilla men det är så underbart. Däremot det där skiten som kom idag, snöblandat regn, som lägger sig som blask överalt. blöter ner allt och nä det vill jag inte ha men det är väl det som kommer kan jag tänka mig.

har köpt min första julklapp :D det ni i år är jag tidig och nu ska jag fortsätta. Den är till mig själv förresten, bara så ni vet ;) ha nu en bra fredags kväll, trots att den snart är slut. kramizar

Inga kommentarer: