20 oktober 2009

Tisdag 20/10...inget barnbidrag här inte :/

Det spränger och värker ända från tårna känns det som, hatar huvudvärk. Har gjort vad jag kunnat nu för att begränsa den, tagit en av det bästa jag har..min vän TREO, tagit ur linserna och slappnar av vid datorn. Har varit en rolig men väldigt aktiv dag på förskolan, mycket barn som var ovanligt glada och fulla med spring i en liten lokal med dålig luft. tack gode gud att det har varit sådant kanonväder så man kan vara ute.Cyklade hem och det var så härligt nästan lite vår varning, men sådan är ju hösten, lurig. Ena dagen sol och ljumma vindar och nästa full storm och hagel. men jag gillar nästan alltid alla årstider, det bara varierar lite då och då ;) Sitter här och smaskar på mina pepparkakor :) att det kan vara så gott! har kollat igenom mina mail ja den funkar igen, tack och lov men allt som fanns där är borta. lite surt då jag sparat en hel del som var ganska så viktigt, men jag har lärt mig något...spara på ett annat ställe om det är viktigt och det ska jag göra med..om det kommer något viktigt förstås.
Ingen bebis än då, jag har gissat fel :/ men skit samma. Hon är på förlossningen och jag antar att det är fördjävligt just nu men stå ut tjejen det blir något underbart av smärtan. är på Webbisarna så ofta så snart får jag ha den öppen hela tiden :) Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge :)
Nu ska jag renskriva mina sista observationer, kolla igenom metoden igen och ändra om det behövs, skickade in mitt PM2 igår och jag ska snart kolla om jag fått någon respons :/Allt kanske är fel men det är lika stor chans att allt är bra :) 50/50 liksom. Hjälp, kollade precis och jag har då verkligen gjort det jobbigt för mig, nu gäller det att tänka om .. Hm det får bli sen då måste renskriva får fundera under tiden.

Återkommer kanske senare.. man vet aldrig :D

Inga kommentarer: