27 oktober 2009

Tisdag 27/10

Snacka om meningslöst. varför skulle vi in till högskolan idag? för att fika? ja det var ju trevligt och så men det är tid som vi kunde skriva på. Vi gick igenom hur man ska skriva mm men det har vi haft minst två genomgångar om och inte har man blivit något klockare för det. Hade skit bilen in med, snacka om att ha is i magen när jag skulle starta, vill ju inte bli stående där precis men tack den startade med lite besvär. raka vägen hem och in med den i garaget. är något el fel någonstans kan jag tänka mig för det är inget fel på startmotorn eller batteriet ( säger maken då ;) men starta vill han enbart om den är kall, det kan då bli problem eftersom man inte är så länge på vissa ställen. han krama S lite innan hon åkte och jobbade, nu är jag ensam till halv tio...vad tusan ska jag göra tills dess?? kan ju fundera på att skriva på Rapporten, det behövs. Kände idag i allafall att jag inte är helt ute och cyklar troligen har jag för stora förväntningar på mig själv och det gör att jag sänker mig personligen, är rädd för att misslyckas och därför låser jag mig totalt. men fick en sådan go kommentar av Efva .

det löser sig nog för...*gör trumvirvel* Jag trollade fram en dag idag!! Så...nu har du denna dagen på dig också! Skulle det nu köra ihop sig så kan jag nog vifta med trollspöt så får du en till dag i morgon! :)
Så himla go du är, måste försöka få tid till en fika. Saknar dina ord men hoppas att du snart är tillbaka :)Det är så skönt att veta att det finns så många som jag kan kalla mina vänner :)Det är viktigt för mig att ha vänner och ni som finns är otroligt värdefulla, kan jag så gör jag allt för er..sån är jag då ;)
så min kväll blir till att försöka göra lite skrivande för i morgon kommer A och ska bolla ideer med mig, ska bli så skönt att få lite kommentarer och hur man kan skriva och om det finns fel ( det gör det )jag tål kritik om det sägs på rätt sätt, nä bara skojar ;)kritik är nyttigt även om det svider just när man får höra det, man utvecklas av kritik och utvecklas vill jag så fram med det bara ;). Ringde svärfar och bad om lite torr ved, är så rått inne i huset, är 20 grader så det är inte kallt men det är ruggigt, vill tända en brasa och veden finns inte hemma :( tänkte sitta nere och mysa ikväll själv då med en brasa och lite ljus och en kopp kanel the :D kan knappast bli bättre eller hur? man gör så gott man kan. Nu ska jag då försöka få ur mig alla bokstäverna så att det bildas lite ord på pappret, inte det lättaste när det är bra i huvudet men inte när det kommer ut. Kramizar på er :D

Inga kommentarer: