23 oktober 2009

Fredag :D

Sista dagen den här veckan :) Me like. Har lite planer för denna helgen och de börjar ikväll då. I kväll ska jag gå som nattvandrare för första gången, lite nervös e jag allt.Men jag ska inte gå själv utan med några andra tjejer som är vana. lite orolig bara om det blir bråk, jag är osäker om jag kan låta bli att gå emellan och det får man ju inte..man ska ringa polisen. okej men om de är långt borta då? ja det blir nog en prövning för Lotta det här. Men det är en god sak som flera borde pröva på gärna några män med då :)
I morgon lördag ska jag till optikern, i kalmar :) ganska så lägligt att göra ett besök i det nya varuhuset eller hur ;) menar vi är ju redan där inne så varför inte passa på ( måste ju vara lite smart, ibland)
Jag hoppas med att det ska vara någorlunda fint väder så det blir lite snickeri, skulle vara bra om det blev några meter till.
Ska snart ge mig iväg och storhandla, fixa spelcafeet och sedan göra lite mat, fast jag har då ingen aning om vad. Samma problem varje dag :/ Vid 19.00 ska jag vara vid Parkskolan och Sammanslaget. Nej lite nytta nu då..undrar vad bara ;) Kramizar på er och trevlig fredags kväll.

Inga kommentarer: