10 oktober 2009

Så var det lördag igen och där sitter jag och deppar...

Sov faktiskt till 8 idag, maken hade försökt smyga ur sängen men chi fick han, inget undgår mig liksom ;) Men låg kvar, när jag inte behöver gå ur en varm och skön säng så gör jag inte det, smirre kom med och vi hade vår dagliga morgon kel. Ibland är han bara för go den där katten :D Dagen har gått i lugn takt för mig då, maken är så stirrig och tjurig för oss alla så varför ska jag ens bry mig. Detta tak är nog lite för mycket för en som inte har tiden eller vädret på sin sida. min farbror kom för ett tag sedan och då började det plötsligt att hamra och slå så de kom nog igång till slut. P är med honom, kul. han har inte suttit vid datorn en gång än på denna helg hoppas han skiter i det i kväll med, ibland kan hjärnan behöva vila sig lite.

Ikväll då...ja jag ska då in till kalmar på ett sånt här så kallat sex party, de säljer diverse sex leksaker och hjälpmedel (hjälp) Kan bara se oss där ett gäng med fnittrande tjejer och lätt rodnande när tjejen beskriver varje dildo Opps, hoppas det inte var ett fult ord ;) Men samtidigt kan det bli en väldigt avkopplande kväll med gott sällskap och mycket skratt. jag ska i allafall ta med mig kameran, tänker då inte glömma den för allt i världen för här ska fotas ( fnissar för mig själv ) Kan ju bli en hel hög med kanon foton ju, älskar min kamera.

Har legat och läst skvaller nu men jag blir trött, har inte de där kända något liv allas? menar när de säljer sin själ till vilken tidning som helst bara för att synas, jag tycker det är ganska så patetiskt att springa halvnaken och visa allt på en mode gala som Pamela Anderson gör, men hon får väl gott om pengar men det skulle då inte jag göra för hur mycket pengar som helst. Inte för jag tror att någon skulle betala för min kropp då ;) men ändå. Ja ja tur man inte har en jäkla massa pengar och var tvungen att leva ett liv i strålkastarna, tror inte riktigt det är något för mig då. Kunde i oförsig ta en del av deras pengar dock ;) bara lite så man hade lite rumle pengar då och då, det skulle jag dock gilla :D Mycket .

Idag har K och jag varit och inspekterat lokale som vi hyrt till den kommande festen då :) kommer bli bra, vi kom på hur vi skulle duka och ställa bord mm och när jag kom hem skickade jag iväg alla inbjudningarna, eller i allafall de som bor långt borta, de andra använder jag allt bena till, finns ju brevlådor på lagom avstånd liksom, varför slösa porto då :) Nu ska det bara handlas in mat med och börja planera vad jag ska ha för välkomstdrink? har ni några bra tips på någon god så skriv receptet, jag har ju liksom ingen erfarenhet av de rusiga dryckerna ( det har jag ju men de är väldigt gamla ;) Skulle bli glad med för en god mairnad till fläskfile och kyckling, själv är jag skit kass på sånt, tar gärna emot recept men de måste skrivas ner ordentligt för jag är som sagt ganska så dålig på sånt här då ja...

Om man skulle gå och börja steka lite kassler, blir en kassler låda idag med ris och currysås och ost över, gott ja kanon faktiskt och konstigt nog äter alla det ;) inte vanligt i denna familjen då.
Nu hoppas jag ni får en trevlig kväll, det tänker jag ha och sedan delar jag med mig av bilderna inatt el i morgon :D

Kramizar...

Inga kommentarer: