3 oktober 2009



Har insett en sak idag, det blir inte varmare...tycker dock att det kommer i 120 och det gillar jag inte. det kan komma lita sakta så där så att man hinner vänja sig men nej då. Efter besöket på marknaden idag ( som blev väldigt kort) tog det mer eller mer hela dagen för tårna att tina upp, har frusit ända in till benen och nu rinner näsan och jag känner mig ganska så hängig :/ Blev ett akut besök till stora staden kalmar i fredags och inköp av ett par skor, fasen vad dyrt det var :/ blev ännu värre när jag skulle betala och jag insåg att min plånbok låg hemma, trodde s skulle få spader på mig. Känner mig ganska så virrig just nu, glömmer det mesta och jag kan säga att jag alltid varit väldigt organiserad, glömmer sällan någon men nu ja jag får väl skylla på åldern ;)
Har fixat lite med allt möjligt idag, tvättat ( tråkigt) har fixat lite mat med passade på att Woka när P inte var hemma, han åt hos L :)
Har suttit och kollat på La Ink och jag blir så sugen, tänk att åka dit och bli tatuerad av Kat Von D :D skulle vara så häftigt. vet dock att det är en väntelista som heter duga, men drömma kan man väl få göra. Känner efter den sista nu så är jag väldigt taggad för en till, känns nästan som ett måste ;) maken jublar inte men det är min kropp och jag gör vad jag vill med den menar sätter jag dem så de inte syns, vem fasen ska bry sig igentligen? blir nog en på benet funderar...kanske en på handleden...funderar :) Kollade in Tiagirls blogg och såg hennes härliga gips figurer, blev så sugen på att göra såna med men måste erkänna...gips och jag ..vi liksom kan inte funka ihop :/ har aldrig lyckats med något som jag gjort lite frustrerande när man ser vilka snygga saker som man kan göra för en billig peng. Nu blir det dock ett besök till IKEA och köpa lite is formar sen får jag väll bjuda in mig till Efva och be om hjälp :) Kan tänka mig ett par såna i mina fönster med eller i något arrangemang. Ringde och bjöd svärisarna på middag i morgon, känner att jag måste vi har ätit så himla mycket där, jag skulle få några stora pumpor sa hon, okej nu är det dags för det igen, är en hel del skit i de där pumporna och det tar ett tag att få dem rena från det men sen är det ganska så mysigt när de står på trappen och lyser, lite Halloween stämning :)


Nu blir det till att tända lite ljus och krypa ihop hos älsklingen :) har lite ångest över att han snart åker igen :/
Kramar till er alla, ni är viktiga bara för att ni just är ni och inga andra.....

Inga kommentarer: