4 oktober 2009

Söndagskväll :D

Söndagskväll, kan vara en underbar känsla, tills man kommer på att den tar slut och en ny vecka är på G. Har haft en bra söndag, har haft svärisarna här på middag och det flöt på bra, nu är det avklarat för denna gången. Måste bli bättre på att vara social med släkten. nästa gång får det bli Farbror och Farmor som kommer på middag. Hann även med att städa av övervåningen, skura toan och laga mat. tvättat två maskiner och strykt allt, känner mig ganska så nöjd. Nu kan det börja en ny vecka.
Denna vecka ska jag börja med mitt rapport arbete, ska observera barnens estetiska val i den fria leken, visst låter det fint? riktigt vetenskapligt ska det bli. Känner dock att jag saknar J att bolla lite med, men jag förstår henne fullkomligt och jag vill bara att hon ska må bra, lider med henne för det kaos som hon befinner sig i är inget vidare.
Har tryckt i mig mer naturgodis ikväll än vad som behövdes, känner det pga av illamåendet som besvärar mig just nu, för mycket socker. Det har varit det bästa med Cambridgen, sockerbehovet har blivit mycket mindre och nu känner jag genast hur söt något är och inser att jag har tryckt i mig alldeles för mycket av det goda. Ska köra stenhårt nästa vecka, vet inte varför igentligen men det känns som att det skulle vara bra.
Nu ska jag ta hand om resterande disk som inte fick plats i diskmaskinen och sedan blir det soffan eler sängen, beror på om vi ska se filmen på trea eller inte. ha nu en skön söndagskväll, det ska jag i allafall ha :D Kramizar till er.....

Inga kommentarer: