15 oktober 2009

Torsdag 15/10

Vet inte riktigt vad det är med mig, känner mig som att jag går i sömnen, man kanske sover för mycket ( tror jag dock ej)om man nu kan det förstår, nä allvarligt jag är sjukligt trött. Hoppas verkligen att det hänger ihop med förkylningen och att det snart försvinner båda två. Veckan börjar lida mot sitt slut och det känns bra, har varit lite jobbigt men jag kan inte säga vad det är som varit jobbigt men jag har inte hunnit med något skolarbeta och det tynger mig, orkar inte med mitt hus (fick rycket idag dock)tvätten börjar jag i allafall komma ifatt med, men jag vill inte ha det så här, jag vill ha ordning och reda och helst lön varje fredag ;) det skulle sitta fint.Men jag har varit duktig och cyklat hela veckan och det är jag stolt över. Haft hela vinter stassen på så vad jag ska ha när det blir kallt har jag inte en aning om..man kanske har vant sig då och fryser mindre..( skakar på huvudet) tror jag dock ej, fryser jämnt och då menar jag jämnt.Men nu i helgen ska jag ta tag i rapporten och försöka få det mesta klart, skriva som sjutton och sedan kan jag ta med det in till Högskolan v 44 och få det genomkollat eller mailar jag Trulle direkt så hinner hon läsa och hitta fel.För konstigt nog hittar de alltid fel hur bra man än tycker själv att det är men det tål jag ska ju lära mig så :)
I kväll ska jag bara mysa, maken kom hem för ett tag sedan och det är så underbart att krypa in i hans famn bäst i världen på kramar ;)Så i natt kommer jag sova gott ( förhoppningsvis han med..snarkar ju )Skickade precis iväg honom och sonen att handla, ska fixa lite lätt att äta, ingen var speciellt hungriga så det blir en ungkarlsmacka, lätt och gott :) sånt gillar jag. nyttigt? nä tror jag då inte men skit samma man kan inte leva perfekt varje dag det blir för jobbigt. S är och jobbar, hon har haft jobb hela veckan och det har varit bra för henne, hon blir lätt uttråkad av att gå hemma och inte ha något att göra. Men det ska hon få längre fram, jag ska vara riktigt elak :) hon ska få baka ett helt gäng med kladdkake muffins till festen, ska gör a det lite lätt för mig, det kan man väl få?
nej dags för mat. kramizar :D

2 kommentarer:

Ninacian sa...

Hej Lotta!

Vad bra att du dök upp hos mig för jag hade förlorat adressen till din blogg. Hittade inte hir hur jag än försökte ...
Nu ska jag lägga ett bokmärke igen till dig.

Om du åkt på influensan som jag gjort kanske det är den din trötthet berör på. Jag är helt slut ju.

Kram och tack för att du kommenterade hos mig. Glad blev jag.
Kramar
Krya på dig!

Cecilia sa...

Hej hej! Jag ska börja läsa au2 nästa vecka, och är i behov av lite böcker. Tänkte bara se om du har någon eller kanske alla, annars får jag beställa. :)
Att lära till lärare av Dimenäs
Lärande av Illeris
Utvecklingspsykologi av Jerlang

kramar