25 oktober 2009

Fredag till söndag 24-26/10

Vilken helg det har varit, är nöjd. Fredagen blev inte så hemsk som jag var rädd för. Kom dit vid 7 tiden och fick träffa två andra som jag faktiskt kände igen, skönt. Fick biljett till maten :) potatissallad och rostbiff, inte fy skam det inte ;). Sedan gick vi och gick och sedan gick vi lite till, kan säga att jag är en van gåare men jag blev väldigt trött i benen, och det värkte i skenbena. Men det var det värt, var kul att se så många ungdomar och att de faktiskt skötte sig exemplariskt, blir så impad av de som uppträde, har sagt det förut men Mönsterås har mycket musikaliska ungdomar. Det var mycket sport och jag försökte verkligen lära mig förstå frisbeen, men nä fattar inget men otroligt duktiga är de. Handboll och fotboll med, klart rolig kväll med väldigt få händelser som var negativa. Det blir garanterat flera kvällar med benvärk ;)
Det enda negativa var väl att man inte är van vid att vara uppe så länge, vi var hemma ca kvart över två :( långt ifrån min sovtid. Inte nog med det, när vi kom hem så var vi självklart hungriga. Det var väldigt gott med en kopp varm choklad och en macka sedan krypa ner i min goa säng :) det tråkiga var att sonen lanade och de hade svårt att lägga sig, det var spring hit och dit så vid halv 4 var jag uppe och sa ifrån och då blev det äntligen lugnt i huset. Vid 5 vaknade jag av ett konstigt sken i hallen...det blinkade lite då och då och var olika färger. Låg en stund i min dvala innan jag var tvungen att kolla läget. Det var ganska så komiskt men L hade somnat ifrån tv, det var tv som flimrade :) ja man kan bli nojjig för mindre. Vaknade vid tio tiden på lördagen, skit slut. En otroligt huvudvärk så inga linser i utan jag tog med dem istället. In till kalmar och optikern inga roliga besked, eftersom jag använt linserna under min förkylning ( inte så bra då) har mina hornhinner blivit väldigt irriterade så nu har jag då lins förbud och sminkförbud :0 Hur ska det gå, linserna går väl bra men utan smink!! ser ju mer död än levande ut ju :/kanske fuskar lite på tisdag när jag ska in till högskolan.
Lördagen var lugn eller inte för efter besöket hos Optikern drog vi till det nya modehuset vid IKEA, mycket folk mm det vill jag då lova. Vi hann in på Cubus sedan insåg vi att mat och dryck behövdes och gick till IKEA, blev lite små grejer där med då. Omöjligt att gå in på IKEA utan att handla något :/ måste skärpa mig. Tillbaks och nu gick vi en match mot klockan och mot alla människor, ibland undrar man varför all måste komma samma dag som en annan ;) Kan ju bero på att det var öppningsdag nr två då. var väldigt mycket special erbjudande och 25 % i många av affärerna, kan säga att S var in Heaven men hon har ju pengar med och kan då shoppa, jag köpte mig en tröja och var nöjd. Vi var en sväng på City gross med sedan hem, skit slut. Men det var bara att rycka upp sig och sätta fart för vi fick besök vid 6 tiden och varm smörgåstårta skulle jag bjuda på, men proffs som man är då så gick allt galant och kvällen blev så bra, är skönt med folk som man kan vara sig själv med vi slappade framför tv och såg Dansbandskampen. Ja jag vet men det var roligare än jag trodde alltså, det var ett band ja jag vrål skrattade, Von Hofstens. Jag tror inte jag behöver säga mera, såg ni det? Tanken var nog väldigt god men grabbar ni ska nog satsa på något annat :) Allvarligt. Domaren i mitten med..var han riktigt klok eller? snacka om en konstig människa och vilka grodor det kom ur hans mun, jag ska i allafall fortsätta följa för är det så skoj så kan jag inte låta bli. Black Ingvars var bäst i allafall, lite ös där ju ;) sen blev det någon film som vi slötittade på sen for de hem och vi stupade i sängen. Väldigt trevlig kväll :)
Idag är det då söndag och vilodag..det har då jag tagit på allvar har inte gjort speciellt många knop och varför ska jag? Det blir middag hos svärmor och det gillar jag, hon är bäst i världen på att laga mat. Sedan ska maken och jag skjutsa sonen och L till trekanten, de ska lana hos en kompis :) P är så glad och då är jag ju det med ;). Sedan blir det slapp vid tv..
Nästa vecka ser jag fram emot med blandade känslor, är nervös för mitt rapport skrivande. men ikväll skiter jag i allt vad skolarbete och njuter av lugnet före stormen.

Många kramizar till er och det viktigaste av allt...VAR RÄDDA OM ER :)

Inga kommentarer: