26 oktober 2009

Tankar en måndagskväll......

Nu sitter jag då här igen, inte många ord har blivit skrivna och jag har ångest. I morgon när jag kommer in till skolan har alla kommit långt och alla vet hur de ska göra, utom jag då :/ Men jag kan ju få lite ideer menar om alla berättar så kan jag ju berätta en vit lögn om mitt arbete och sedan åka hem och skriva...eller inte. Ska i allafall fråga om jag ska skriva resultatet i en sammanhängde text för när jag ska dela upp det låter det hel sjukt, gillar inte att det är en massa regler som man ska skriva efter. Jäkla rapporter.. FRUSTRERAD :(. Har bett om hjälp så på torsdag kommer A hem hit och ska hjälpa mig lite, hon är kanon bra på att formulera sig och kan säkert ge mig lite tips :) det gillar jag.
Här hemma går allt som vanligt, har hunnit med en massa grejer och det känns bra, saknar dock maken och sonen.Är inte van vid att min familj är så här splittrad men pratade med sonen förut och han var så glad och de hade så roligt och då har man ju inte hjärta att ta hem han..men på torsdag måste han hem och hjälpa till med taket så det blir färdigt någon gång.
betalade räkningarna idag, vad tråkigt det är :/ menar man får in en ganska så skaplig lön och sedan försvinner allt på några sekunder, nä man skulle ha mindre räkningar. Ska sätta igång och rensa bland dem, allt behöver man inte vara med i.Vore kul om det fanns något kvar i plånboken veckan efter lön eller hur? är ju snart dags att börja köpa julklappar ( har jag redan gjort då)längtar faktiskt efter julen, efter myset med familjen, att äta god mat i bra sällskap, umgås med nära och kära och att få paket ;)

Inga kommentarer: