18 oktober 2009

Tankar

Sitter här och våndas.. har sökt info om Ibs eller Crohns sjukdom som det kanske heter med finare ord. Jag blir alldeles varm allt stämmer in nästan på pricken, min stackars dotter vad hon måste lida ibland, det vet jag ju men nu får jag ännu mera dåligt samvete för att jag inte tagit tag i detta tidigare. Det har liksom hållit på i ett x antal år. I morgon ska jag ringa läkarstationen och prata med dem, det måste hända något. Var inga trevliga undersökningar precis men ibland få man allt bita ihop och se glad ut för att det ska bli bättre. jag låter optimistisk men jag vet att det kommer bli skit jobbigt. man är ganska så maktlös när ens barn mår dåligt på alla sätt och vis, vill ju inget hellre än att allt ska vara bra och så¨vidare, men i den här familjen är vi väl medvetna om att det inte är så. Vi tar det den hårda vägen.



Har smällt i mig en hel burk med pepparkakor, ja inte i dag förstås ;) men under ett par dagar, livsfarligt att ha det hemma. Maken har hjälpt till lite med men nu är det en ny burk på väg hem :) ser jag fram emot. S åkte och handlade så att jag slapp gå ut, känner mig fortfarande hängig och lite små febrig, men det ska väl vara så. Tak arbetet går sakta men säkert framåt, snart ska första pappen på och om de jobbade på lite ( det var de som sa det) så trodde de att det kunde bli en bit till innan kvällen, gillar jag. Nästa helg ska det vara skit väder igen, funderar skarpt på att hyra ett väldigt stort tält typ nåt fest tält eller bygg tält och sätta över garaget, då kunde de ju jobba även om det regnar..undrar hur jag ska lägga fram den iden till maken? tål att funderas på.
Börjar komma in lite svar från bjudningarna, kul. Tror att även K börjar se fram emot det nu, han var lite tveksam först.




Kramizar :D

1 kommentar:

Nettan sa...

Det finns ju jättemycket det kan vara om man är kass i magen. Det behöver ju inte vara det värsta. Har man de sjukdomar du nämnde, kan man inte leva ett normalt liv. Man behöver en toa hela tiden. Har du testat att ta bort mjölk?