1 september 2009

Tisdag :) 1/9

Första september, var har sommaren tagit vägen? har den bara varit på kort besök eller.. tråkigt att detta halvår alltid går så fort men det andra håller på hur länge som helst. Är 9 månader till Maj, får ha det att se fram emot. Fast igentligen ska jag inte gnälla, gillar hösten och vintern med, gillar alla årstiderna på sitt vis och deras egenskaper :)
Idag har vi fått ännu mera uppgifter, fattar inte riktigt hur sjutton vi ska hinna menar vi har bara en månad innan vi ska ut på VFU. Men ingen stress, en sak i taget.
Sonen har varit på första praktik dagen idag och har haft skit kul :D känns bra. Vore underbart om han kunde förknippa något kul med skolan typ ;)
Efter skolan var slut tog S och jag oss en promenad i solen ( och blåsten) men det var urjobbigt, börjar bli ororlig att jag har nåt i kroppen, brukar inte svettas så som jag gjorde och en början till huvudvärk har jag med, men min vän Treo finns i skåpet och efter middagen ska jag ta en tänkte jag, ta ur linserna, ta en dusch, ev ansiktsmask..ja ha en trevlig ompysslar kväll. Kan man behöva ibland, är mycket bra på tv med. Bones klockan 20.00 och efter det The Mentalist kl 21.00, sedan lär jag stupa i sängen och sova drömlöst hela natten ( tror jag ja :/ )
Jäkla tatueringen har börjat klia och jag glömmer bort mig och slänger dit handen och river till, svider kan jag meddela :( blir så sur på mig själv. Är ju bara bra att den läker, behöver ju inte riva sönder den då heller. Skärpning LOTTA.
Ikväll lagar S mat till oss, blir köttfärsgryta med makaroner, är väldigt gott. men det bästa är att hon gör det, jag slipper. tar gärna disken det gör mig inget :) Kunde hända lite oftare då bara.
nu ska jag äta. So long :D

Inga kommentarer: