20 september 2009

LÄNGTAR :)


Twilight 2 - New Moon
Sverigepremiär 20 november 2009

Nu kommer uppföljaren till biosuccén "Twilight", NEW MOON. NEW MOON är fortsättningen på Stephanie Meyers succébserie om Bella och Edward. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka...

Med ännu mer av den passion, action och spänning som gjorde ”Twilight” till ett världsomspännande fenomen, är NEW MOON en trollbindande uppföljare till succéfilmen. Av regissören till Casino Royal och The Legend of Zorro.

Ser verkligen fram emot denna film :)



En annan som kommer är FAME
kommer ni ihåg den? den gick som serie för väldigt länge sedan. Blir ett bio besök till den 9 oktober 2009, Sverigepremiär

Berättelsen om eleverna vid New York School of Performing Arts; deras drömmar, deras ambitioner och deras kamp för att finna berömmelse och sig själva, är tillbaka i en ny uppdaterad filmatisering i regi av dansören, koreografen och regissören Kevin Tancharoen. Alan Parkers film från 1980 blev en internationell succé och belönades med två Oscarstatyetter för bästa sång och bästa filmmusik. Tv-serien, baserad på filmen, cementerade ytterligare dess popularitet och eleverna och lärarnas liv följdes över hela världen under 80-talet.

23-årige Kevin Tancharoen har vid sin unga ålder redan en gedigen karriär som regissör, skapare och samproducent till två MTV-serier; "TwentyFourSeven" och "Dance Life" och han har koreograferat musikvideor och turnéer till artister som Britney Spears, Christina Aguilera, Jessica Simpson, NSYNC och Tyrese.

Inga kommentarer: