30 september 2009

Onsdag och allt käns omöjligt :/ 30/9

Blir så trött på mig själv, måste vara lite mera disciplinerad. men det verkar vara helt omöjligt :( Fått ett mail från skolan där vi ska skriva ett PM1 och skicka in om vårt arbete, okej vad ä det nu då...letar i böckerna och hittar. En sak avklarad nu måste jag försöka få tag på J som jag ska skriva med och höra vad vi ska skriva..eller ska jag skriva något själv? Blir så trött. inte På J men på hela situationen vill inte skriva denna tråkiga rapport. tycker det hade räckt med de andra uppgifterna och sedan fått vara i barngruppen, men nä då mera huvudbry. idag har jag varit lika trött som de andra dagarna, vet att det troligtvis är en spänning över att vara ute, lite annat tempo än i skolan och ljudnivån ska vi inte prata om, men förbannat kul är det. har varit med på ett möte idag och det var intressant, fick veta både det ena och det andra, men bara bra saker. Träffade flera arbetskamrater som jag brukar jobba med och det var kul att byta lite ord, man pratar inte så ofta när man inte är där och vikar, men de såg pigga och glad ut och det kändes bra. Känner att jag borde åka ner till nabben och fika hos A, var länge sedan och det skulle vara kul måste föröka planera in en kväll när vi båda kan. Vet att hon har ett späckat schema även på kvällarna :)
Eftermiddagen gick snabbt och jag mötte upp S på Algots och vi skulle handla lite, blev massor. gick på över 600 kr och det vara bara mat för helgen, blir ruinerad på maten :/ men man behöver ju ha den så det är bara att bita i det sura äpplet. Väl hemma fixade barnen och jag oss lite mat, blev makaronpudding. De bara älskar det och finge de skulle vi ha det flera dagar i veckan, jag tycker det är gott men det räcker en gång ibland dock. Nu sitter jag här och försöker fundera ut hur jag ska lösa mitt problem med uppgiften, den ska vara inne på fredag..plötslig huvudvärk, känner ett akut behov av godis, funderar på Netto en sväng, skulle inte nä jag vet men choklad är det ända som hjälper mot ångest. Grey Anatomy börjar ikväll och det ser jag fram emot, vet dock att det kommer vara otroligt sorgligt då jag sett en bit av programmet från amerikansk tv men vad gör det, kanske behöver fälla en tår. ibland känns allt bättre efteråt. Det kommer det göra i morgon för då kommer älsklingen hem :D LÄNGTAR. Vet att jag låter deppig men känner mig lite ensam, man gör ju det ibland, det är inte så farligt men känns mer visa kvällar och då är det skönt att skriva av sig här. Nä får bli Netto ;) I morgon är ju en annan dag så varför inte njuta av det som är kvar idag? Kramizar :D

Undrar lite? Vart tog September vägen?

1 kommentar:

Nettan sa...

Tisdag, onsdag, torsdag är jag upptagen nästa vecka. Det brukar oftast bara vara tisdagar och torsdagar. Jag slutar 12.30 tisdagar och torsdagar.
Jag bjuder gärna på fika!