2 september 2009

Onsdag och lill lördag ;) 2/9

Idag har jag upptäckt att jag har problem med min motorik...i fingrarna ;) försöker spela gitarren och jag anstränger mig verkligen för att få fingrarna att göra det som hjärnan säger åt dem att göra men näääää, det funkar liksom inte. Det är lugnt säger läraren i december spelar ni så bra så..Hmm tror inte det va! Känns inte så just nu i allafall. Dagen började skit, vaknade runt fyra tiden av att det åskade ganska så bra och ös regnade, svårt att sova då. Fixade kontakterna och la mig igen. Sen blev det väldigt försenat, missade första lektionen med 30 min men vad gör man när allt bara strular. Har börjat fundera lite på tidsplanen högskolan har lagt upp åt oss, menar vi är i skolan mellan 8.15-16-30 nästan varje dag, hem och fixa och dona och läsa läxorna, göra uppgifterna menar när ska man hinna? Man har faktiskt ett liv utanför högskolan med eller? I morgon ska jag vara hemma och plugga, måste bestäms en ism ( inom Modernismen) bara och skriva den så jag kan börja måla på nästa bild lektion, känner mig verkligen pepp NOT :( Känner mera för att ta tag i någon annan uppgift för denna fattar jag inte poängen med, MEN jag ska göra den om det blir rätt eller fel får tiden utvisa ska inte stressa upp mig.
Tatueringen måste läka väldigt bra för den kliar något otroligt, försöker verkligen låta den vara men gud så svårt, fin är den i allafall och jag är så kanon nöjd, det var nog denna jag ville ha hela tiden fast jag inkilade mig något annat :) knäpp man kan vara.
I dag genom gick jag ett eldprov ;) Efter första lektionen idag så hade vi ett antal timmars ledigt, (inga grejer med mig så jag kunde inte göra något vettigt) Följde med tjejerna ut på stan, gick och kollade lite och sedan blev det lunch..Hm stort problm kändes det som för mig. Det blev Pizza buffé. Vet ni hur gott det luktar när de bakar pizza? Men Men jag åt inget :D tycker själv att jag är väldigt duktig. Jag shakade där inne och kännde mig skit dum men tror inte att någon tänkte på det ( fniss) Kände med att det kostade en hel del 85 kr och jag skulle max ha orkat en eller två bitar, mycket för min plånbok då. men det var ett par roliga timmar som vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord, de är för goa tjejerna och deras sätt och tankar får mig att le flera gånger om dagen. Är roligt att diskutera med dem om vanliga saker, idag blev det "skit" prat, om man vågar göra det stora när någon annan finns i samma rum? När man släpper en fis första gången inför någon annan, ja de var så söta när de berättade om olika situationer de varit med om. Skrattade mest man har liksom kommit ifrån det där stadiet att skämmas över något som alla gör. Ja ja de kommer dit de med, underbara är de i allafall de där tjejerna som jag går med.
Tråkigt telefonsamtal jag fick nu :( M på väg till kalmar i ambulans :´´´( inte kul alls, håller tummen. Väntar på S som slutar jobba nu och vill ha med henne ut och gå en sväng får se om det går eller hon är för trött. Kramizar på er :)

1 kommentar:

Caroline sa...

så många gånger som jag funderat på att börja plugga. Många är på mig att jag ska läsa till förskolelärare. Men när jag läser om hur mycket jobb det är och vilka långa dagar ni går så lägger jag nog det på hyllan åtminstone ett x antal år till. Hur hinner du med allt förutom skolan.
kram