5 september 2009

Orden är försvunna.... Lördag den 5/9

Har inte skrivit på ett par dagar men har liksom inte funnit orden, kan bli så ibland. Ska inte bli långrandig idag heller :) De sista dagarna har det bara varit skola och läsa..tråkigt faktiskt, har en uppgift som är då där men nu är den snart gjord ska måla lite med bara. Var och skulle shoppa lite i fredasg när jag hade hål timme, hittade en jacka perfekt skulle betala, hittade inte plånboken snacka om att bli panikslagen, höll på att leta ihjäl mig. Den låg hemma men skam den som ger sig, det går ju att lägga undan som tur är. blev ett par jeans med på jc. Men är i stort behov av att skaffa mig lite snygg kläder, har inget att ta på ig när jag ska bort på fest, kalas och så. Får ta tag i det framöver..eller inte ;)
Ikväll ska vi på 45 års kalas i O-Hamn ska bli kul, genom goa personer och nytt folk alltid lika spännande :) Så det blir att fixa till sig och vara bered på att åka. ha en trevlig lördasg kväll nu kramizar :D

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Ja, då hänger jag med! Trodde du precis hade börjat plugga där. :) Åh, ja det vore kanon! Letar som en galning efter böcker, många är ju slut i bokaffärerna redan... :O Kan ju skriva några som jag behöver, så får du jättegärna kolla om du har dom. :)
* Från Kronos till Kairos- mot en målstyrd skola.
* Samtala, läs och skriva för att lära.
* Retorik för lärare.
* Rapporter från ett skolgolv- tio lärare om glädjeämnen och dilemman i skolan.
* Ansvar och sekretess i förskola och skola.
* På fritids tänker man inte på att man lär sig saker.

Ha det bra!

Nettan sa...

Hoppas att du får en trevlig kväll.