18 september 2009

Fredag och jag undrar över...

Ödet, vem är det som ser till att allt händer? Är det vi själva som styr vårt öde eller får vi hjälp? Av vem i såna fall? Tycker det är så fruktansvärt fel att vissa människor utsätts för både det ena och det andra medan vissa bara glider igenom livet utan besvär. Man kan ju börja undra hur allt kommer sig och varför en del bara får mer och andra försöka lösa på det ena eller det andra sättet. Vet att jag låter hel skum nu men jag blir så arg.
Fick ett telefonsamtal från syster yster i dag, ett sånt där samtal som gör att man börjar undra hur mycket skit en människa kan ta utan att bryta sönder sig totalt. Knodden är dålig ( knodden är fölungen som föddes i maj och ska bli M nya tävlingshäst)Han hade troligtvis en bakterie som är resistent mot pencellin, var i lungorna, hög feber och troligtvis blodförgiftning. Just nu är de på väg till Helsingborg igen för att försöka rädda denna lilla goding.



Kan bara säga att syrran lät ganska så knäckt, är bara 7 veckor sedan de fick säga adjö till deras älskade ängel och så det här. Jag blir förbannad milt sagt för det räcker nu verkligen det gör det. Jag satt i bilen hem från Kalmar, stressad och dan och tårarna bara började rinna, jag hörde M röst när han berättade om busan igen ( hör det ofta ska ni veta)det gjorde ont väldigt ont och jag bara kände paniken för att de ska ringa och säga att det inte gick och rädda den lille med. Nu gråter jag igen, måste vara extra känslig idag. har en kompis som också har det väldigt kämpigt nu, hon och familjen behöver absolut inte ha det som de har det just nu, de förtjänar det inte heller på långa vägar så därför undrar jag

VEM FAN BESTÄMMER ÖVER ÖDET !!!!!

för inte är det vi själva som bestämmer över hur vi har det och hur det blir, inte vill man lida, gråta, oror sig över varje jävla minut under dygnets alla timmar. Inte vill man sälja bilen för att ha mat till sina barn. Tycker livet är bra orättvist ibland. Nu har jag fått ur mig mina ångest känslor, TACK för att ni lyssnade.

Inga kommentarer: