17 september 2009

Torsdag 17 September.

Upp i gryningen och försökte få liv i en tonåring..hmm gick så där men iväg kom han och jag fixa till mig och vid åtta var jag i Kalmar. Tomt! det var alldeles tomt och jag blev lite ställd, enligt schemat börjar vi klockan 08.15 och det brukar vara en hel del folk här då vid den tiden. Men idag var det tomt, satte mig lite fundersamt och tänkte..(tar sin tid då)men jag kunde inte komma ihåg någon ändring. Då ser jag M komma och blir genast lättad, de kommer så bra. Vi satt och snackade och så klockan gick och vid halv nio börjar vi undra om vi är vid fel plats. Ringer till en av de goa tjejerna som jag går med och den godingen svarar helt lugnt. Men Lotta då vi börjar ju inte förrän vid halv tio!!! Trulle berättade det i måndags ( inte en aning, måste varit utomlands typ då ?) men snälla C bjöd hem mig och M på en kopp the, så mysigt så. Så blev min morgon sedan satt vi mellan 9.30-12.00 och lyssnade på sådant som vi redan fått info om, träffade mina handledare som jag redan känner ganska så väl vid det här laget då jag jobbat med dem åtskilliga gånger. Onödig dag men fick handlat lite och slapp det när jag kom hem. Hann in till banken med men fick inget napp, får ringa till henne istället. Måste prata pengar alltid lika roligt eller hur ;)
Vi har beställt oss nya fönster :) känns bra. De vi har är gamla och BRUNA, så typiska 70 tal så och dragiga. Nu får vi vita fina tre glas ( ler stort) putsning bara på två sidor. måste erkänna att det känns finemang :)Kostar lite men får se det som en investering till vår pension. Blir ett garage tak med(hoppas jag)vet dock inte hur min älskade make ska hinna med allt men det får ta sin lilla tid, det blir bra i slutänden...även om det tar tid ibland ( eller jämnt). Sitter här och väntar på honom och sonen som borde komma snart, kör en maskin tvätt och har skurat toan, känner mig lite duktig. Nu är det bara damningen, dammsugningen, tvätta golven och plocka lite allmänt kvar då...en annan dag kanske ;)
Är sjukt nyfiken på Stig Larssons Män som hatade kvinnor, vill se den men är för snål för att hyra den, vet en kompis som har den men är för tillfället utlånad. var inne och såg trailern på Flickan som lekte med elden och blev mer sugen på film..på bio då självklart. Ja jag hinner nog med det också fram över. I helgen blir det lugnt, ska plugga och föröka göra färdigt sago uppgiften och fixa mina instrument. Ska till svärisarna med och äta god mat ( bästa som finns) och träffa släktingar. Blir troligen kalas för E med så som ni ser en lugn helg i soffan är väl bara att glömma.

Kramizar :D

1 kommentar:

Nettan sa...

Ska K sätta fönstren själv, eller kommer nån och gör det. Jag längtar också efter nya fönster.
Det blev ingen fika, jag har inte ens hunnit tänka. Veckan bara rasade förbi.