13 december 2008

Vill inget...

Så tråkigt allt kan bli, har ingen lust med nåt, allmänt nere. Vill inget utan bara sitta och glo, har dock sett en bra film idag Twilight, se den för den var så där läskigt bra väntar på nästa...
Ikväll ska vi och fira en kompis som fyller 40, tyvärr så umgås vi inte längre men man kan ju fira ändå, vi har haft mycket skoj ihop under åren.
Nä har inget att skriva, allt känns bara skit så....

1 kommentar:

Anonym sa...

Men vissa verkliga vänner behöver man ju inte umgås med jämt. Jag har några få som jag känner väl och det kan ju gå både en månad och ett år utan att man knappt hörs av, så träffas man och man bubblar på som om man sågs igår. Såna vänner är skönt att ha. Och dom man kan vara tysta med tillsammans.

Det behövs ju alltid två till att dansa tango...nu verkar det ju som om hon bjöd upp...varför inte ta nästa om det kändes bra?
Jag är en mästare på att tala om för folk va dom ska göra och ge råd som ingen bett om *asg* och jag vet ju att dom många gånger funkar på mig själv, men ändå så lever man inte som man lär ut.
Dagarna liksom bara går, man tänker sen. Sen. Sen. Efter ett tag är sen så dammigt att man inte längre kommer sig för...

Uh...*blarrar* Hoppas festen bättrade på ditt humör iaf!!!