1 december 2008

Nu ger jag snart upp :(

Vet ni ibland blir jag så trött på allt, tycker allt är pest just nu. Det hjälper inte att tänka positivt. Jag är nu totalt trött på matematik, vill inte göra mer för jag förstår inte vad det går ut på. Man ska väl inte säga detta högt men jag förstår barnen i dagens skola, det är obegripligt.Har haft en ganska bra dag i skolan, blev ingen lång dag för äntligen fattade läraren vad vi menade, varför sitta varje lektions tillfälle och lyssna på varandras redovisningar om samma saker, det är ur tråkigt och det är sömn varning på oss allihopa.
I morgon ska min dotter köra halkbanan, hon är så nervös stackarn, men vad jag kommer ihåg var det skit kul att få sladda runt, jag tror att jag körde på varenda sak som vi skulle undvika men jag skrattade en hel del. Ja det kommer att gå bra för henne med, hoppas jag :)
Undrar vad jag gjort igentligen idag? inget känns det som, konstigt.Nu ska jag gå till Netto och handla lite smått och gott till dottern i morgon, de ska ha med sig lite att snaska på. Jo jag gjorde ett klipp idag, handlade man för 200 kr på Maxi fick man köpa 1 Alladin/Paradis för 29.90. Max 2 per hushåll menar 200 kr är väl inget så nu är det kirrat, kanske blir flera besök alltid bra att ha hemma och ge bort. Nu bara blarrar jag om ingenting så Tjingeling på er :)

Inga kommentarer: