28 juni 2009

Söndag 28 Juni

Juni är snart slut och vi går in i semestertider för de flesta ( inte jag då) Vädret håller i sig :D kan inte vara bättre och jag mår mycket bra faktiskt, just nu i allafall ;)
Smirre har haft rycket i natt igen, blir vansinnig men samtidigt förstår jag honom helt och hållet, det är vi som stänger in honom, kväver hans instinkter så jag ska försöka att inte klaga. Han är så go och härlig så jag är inte arg speciellt länge, helst inte när han lägger huvudet på sne och pratar med mig, så söt så :)
Upp vid 9 tiden, S kom efter en stund de andra sover än :( Var inplanerat ett besök på IKEA men det får vi nog planera om, han tog det lugnt igår men är VÄLDIGT trött idag i allafall. Sonen är ALLTID trött så han låter jag bara vara. Han har haft en jobbig period bakom sig och inte lär det bli lättare. Måste kontakta skolan på måndag och prata med dem om hösten :( inte så kul då men hoppas och ber att det ska gå att lösa på något sätt, annars tror jag att han går ner sig totalt.
igår var jag nere på Nabbedagen men förutom min kompis smycken var det inte mycket att ha, mycket loppis och man kunde nog göra sina klipp men just nu röjer jag ju ur och vill inte ha en massa nya saker som står och dräller överallt. Sedan bar det av på bröllop :D finns inget som är så underbart ( jo små bebisar är nog bättre el det finns massor inser jag nu) Men jag gillar att sitta där och insupa miljön, kläderna alla kärlek som strömmar ut ur personer mm. Igår var inget undantag, de var så vackra C och E och jag hoppas att de var nöjda med sin dag:) Det var väldigt fint i Kalmar slotts kyrka med, liten men härlig atmosfär. Efteråt tillbringade jag tid med S och hennes syster dotter H, vi satt och pratade och åt på Mc Donalds, alltid lika kul att träffa dem men för sällan tyvärr. Tycker dock att det är kul att vi håller kontakten och jag hoppas vi kommer fortsätta med det. känner att OM det är nåt högskolan gett mig så är det underbara vänner, några är väldigt värdefulla för mig och om de bara vill så räknar jag med ett livslångt vänskapsband :D. Efteråt hämtade jag upp mina barn som varit på bio, de såg Transformers - De besegrades hämnd och de var lyriska. Får väl sätta mig och se ettan och kanske tvåan med, vet ej om jag gillar filmer där bilar blir till robotar mm men visst man ska inte döma utan att ha sett, men känns ända inte som min grej . Något som jag dock vill se är the proposal

Det är en film för mig, gillar att skratta och ett gott skratt förlänger ju livet sägs det.
Hem och bytte kläder, frös som en ... cyklade bort till J och B och satt och pratade och skrattade massor till halv ett ungefär, chockade alla när jag tog mig en Galliano, jag dricker inte i vanliga fall men en Galliano tycker jag faktiskt är gott och det värmde lite med för jag frös hela tiden. Cyklade hem med vinterjackan på, maken cyklade i shorts och skjorta, vi såg nog ganska komiska ut när vi kom ;) Men jag hatar att frysa. Somnade bums. God natt lördag och god morgon söndag.
Detta var min lördag och idag är det söndag och då ska jag slappa ute i solen, så kramar på er :)

Inga kommentarer: