1 juni 2009

30/5 MORS DAG

Vaknade tidigt, önskar dock att man fick sova längre men det får man göra när man blir gammal. Frukost med nybakade frallor som maken varit och köpt och en bukett gula rosor fick jag, älskar min man :)Fick även en body cream av barnen , doftar Papaya :)



Sedan blev det en tur till Herrstorp och plockade av Liljekonvaljer, det fanns hur mycket som helst och det luktade så gott, det fanns gott om mygg med. Stannade till vid Åsens blommor och köpte nytt till graven, blev tema gult/orange i år. Sedan ner till Ålem och planterade, blev kanon fint, satte buketterna bredvid med och skurade grav stenen. Så fint så. var även en sväng hos pappa och vattnade och hos farfar med, var ganska så torrt. Måste försöka åka ner lite oftare så blommorna inte dör, det vore tråkigt.Sedan en sväng till min kompis A, fikade och pratade en stund, sedan fick jag en sådan fin fot länk av henne, hon är väldigt duktig på att göra smycken. Hon kommer finnas bland hantverkarna på Nabbe dagen i slutet av Juni, tycker allt ni kan ta er en titt då ;)
Hem och handlade, var inte det lättaste med en snörvlande tjurig son med, han skulle inte grilla kotletter, han skulle ha fläskfile, trött jag blev. men det kom hem både kotletter och file så alla blev nöjda. Serverade det med klyftpotatis och tzatsiki och bea sås och en stor grekisk sallad till efterätt blev det en pärontårta. jag hoppas svär föräldrarna var nöjda ( vet jag att de är då )sedan satt vi som fyllda svin på altanen och orkade inte röra oss på ett par timmar, värmen och alla mat tog ut sin rätt = man blir slö. men det var ju söndag så varför inte, klart man kan slappa då. De åkte hem och jag fixade disken. Sedan blev det Bones. Duschade och kröp ner i min ny bäddade säng, så mysigt så. Så var denna Mors dag slut :)

Inga kommentarer: