27 juni 2009

27 Juni

Sovmorgon :D underbart, ända till 8.30 ;) Maken försökte smyga och det gick väl så där men tanken var god. Suttit med tidningen och ätit lite, är för varmt men mitt the måste jag ha för annars går jag i taket. kan förstå dem som är kaffe beroende. I dag är det lördag och då ska jag bara njuta, har en hel del inplanerat och jag vet ej om jag hinner med allt som jag vill men ska försöka. Är Nabbe dagen idag och min kompis A ska sälja sina smycken, måste ner och kolla läget ju. Har faktiskt aldrig varit på Nabbe dagen inte ens när barnen var små, det är väl för nära kan jag tänka mig :D.
Gårdagen var kanon mysig, jag städade hela övervåningen, orkade inte nere ( en annan dag )Tvättade täcken och annat stort och kom fram till att jag har ingen tvätt :D men en jäkla massa stryk tvätt då :(. Får väl ta tag i det någon regnig dag...blir nog om ett tag då för väder prognosen ser väldigt lovande ut inför nästa vecka blir till att steka och må bra. På kvällen åkte vi ut till P och H, meningen var att vi skulle bada lite i poolen och så, maken och sonen kom i och min fot...var kallt på land? Jag har blivit en sådan badkruka menar det var 31 grader i poolen :0 men i kom jag inte så surt. Skäms lite dock för de andra bara skakade på huvudet men H gick inte heller i så jag var inte ensam på land. Sedan grillade vi korv och potatisgratäng, lite sallad och tzatsiki. Satt och pratade till midnatt någon gång sedan åkte vi hem, K ska gräva en pool idag och jag har andra grejor på gång, bröllop är ett :D Min kompis från högskolan ska gifta sig och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli kul att träffa dem alla igen. Vi gick ihop det tre första delkurserna men har hållt kontakten hela tiden, urgulliga tjejer. Nu väntar jag bara på att S ska vakna så jag kan gå och duscha, men hon verkar ta en lång sovmorgon men det är hon värd hon har jobbat hårt denna vecka med långa dagar, vissa 11 tim. men det blir pengar i plånboken och det gillar hon ;)
Igår kom vintekatalogen från Ellos ? snacka om konstig känsla att sitta och titta på höst kläder när man solar och det är ca 25 grader ute, men det är mycket stickat i år och även grått, brunt och svart så min gaderob klarar sig nog denna höst med då det mesta däri är svart :/ måste försöka få på mig lite andra färger, är på väg men det går sakta. nu ska jag hänga ut tvätten och bädda med andra ord det där tråkiga som man gör varje dag. Duscha sedan enr en sväng till nabben, hämta blommorna innan halv två i mönsterås, fixa till mig och åka in till kalmar, bröllp och korttagning, hem och på grillning med J och B och kompisar. Just nu känns allt lite jobbigt men det ska nog gå bra, det gäller att vara flexibel eller hur :) Ha en bta dag ute i solen och GLÖM ej solfaktor.

1 kommentar:

Nettan sa...

Jag kom ihåg solskyddsfaktor för en gångs skull...lik förbannat ser jag ut som en kräfta.
Tack för besöket idag.