3 juni 2009

Låg, lägre och lite till :(

Och så gick luften ur mig då, helt slut. vad har jag gjort idag igentligen? man kan ju undra när man blir så här trött av ingenting. Ja jag är nästan helt färdig med det jag ska skriva, lite små grejer att fixa och så men det tar jag i morgon, trött på att sitta vid datorn, trött på att skriva en massa ord som jag förmodligen kommer att glömma bort tråkigt nog. är lite låg, känner att jag faktiskt skulle vara på ett annat ställe, på en annan del av Sverige. Nä så banalt det lät (FNISS)jag skulle vilja vara i Karlshamn, närmare bestämt i Norje. SRF håller på förfullt och jag skulle så gärna vilja vara där, men jag är vuxen och måste inse mina begränsningar (pengar alltså :( )Skolan måste gå först och det suger lite just nu. Detta går över men just nu så är jag lite ledsen, men det kan jag ju vara ingen störs nog av det.
Jag har gjort en upptäckt i allafall. Jag är glad att jag har kompisar, för helt plötsligt känner jag att jag har några som jag kan räkna som riktiga kompisar, en som jag är på väg att lära känna även om det bara är på nätet (ÄN) så verkar det okej, sedan har jag en i kalmar som också lutar åt rätt håll :) Den som jag tror att jag alltid kommer ha med mig bor på Öland och hon har tagit en plats hos mig, vi är ganska så lika, inte utseendemässigt men annars och det känns bra. Ska vårda henne för det skulle vara skönt om hon ville stanna kvar som min kompis länge :)
Fick ett mail av sonens lärare idag :) Kan säga att det var positivt från att ha varit underkänd i tre huvudämnen har han lyckats fixa två av dem, blir alltså två färska G i betyget nästa fredag. det sista problemet får vi lösa med sommarskola men det fixar han om han bara vill. är kul att få sådana mail :)
I morgon ska vi in till Högskolan för sista gången denna termin, blandade känslor. Tycker det ska bli sååå skönt men samtidigt kommer jag att sakna mina vänner som försvinner över sommaren, vet att jag träffar dem till hösten men lite vemodigt är det allt :/ Kan ju hoppas att de pratar lite med mig på Faccebook :D Har som sagt tråkigt :/ inte van vid det så här mitt i veckan, finns massor att göra men vem vill stryka? inte jag, inte nu, kanske sen då. Dottern ser på film = inte lust med,Sonen spelar WOW = kan jag inte vara med :( Maken kom hem nu = tråkmåns. alltså nu får jag väl någon att prata lite med då :)Kramizar på er ;)

Inga kommentarer: