6 juni 2009

Fortsättning 6 juni

Har varit på dop, ett annorlunda dop. den som döptes var 15 år, men det gick bra ändå. Var väldigt fint i kyrkan och som vanligt blir jag påmind om de som jag saknar mest av allt. Men men så är livet. gick ner till Algots och mötte upp dottern, orkade inte gå hem. Handlade lite smått och gott för hipp som haps blev vi bjudna på grillning, alltid lika kul. Är ett gäng glada skitar som vi har mycket kul ihop med så även ikväll. Blir att grilla lite och titta på fotboll (mindre kul då)Men jag kan vara solidarisk mot Sverige och dess landslag en gång ibland . Har bakat paj med sonen, han var otroligt sugen tydligen, själv hinner jag inte smaka, får ta en bit när vi kommer hem i natt :)
Inga bilder har det kommit heller lite små sur faktiskt, ville så gärna ha dem hemma så man kan bolla ideer mm men men vad gör man kommer de inte så får man väl minnas så gott det går. Båda barnen är halv dåliga, febriga och lite snuviga och så, envist till tusan är det. Inte bra att bli förkyld under sommaren för man får dras med det länge.
Nej nu får jag allt fixa till mig lite och packa vad som ska med, tänkte cykla om maken är med på det bara, inte för att jag ska ta nåt men det är en sådan kort bit och onödigt att ta bilen då. Måste tänka miljövänligt ;)
Nu håller vi tummarna för Sveriges landslag att de tar Danmark i kväll :)

HEJA SVERIGE :)

Inga kommentarer: