15 juni 2009

Måndag 15/6

Slappa dag, har inte gjort många knop.Sov ganska länge, så där åtta, sedan gick dottern och jag 5 km, innan frukost. Det var hungrigt när vi kom hem kan jag lova. Sedan gjorde jag allt tråkigt som att bädda fixa till mig plocka undan mm. Åkte en sväng till tippen, och slängde det som vi röjde ut i går, tänkte att ju fortare det försvinner desto bättre. Hade tänkt att plocka ur ett skåp till men orkade inte, fikade med A istället mycket roligare. Tack för besöket :D Solade lite och satt framför datorn, lagade faktiskt mat så lite nytta har det då blivit men inte så mycket som jag skulle behövt. I morgon ska jag jobba, ska bli skit kul. Ska vara på Blåklockan. Har varit och letat efter banan kartonger med, och fick otroligt nog ihop en del. Har även bokat en del på algots, de får ju varor på onsdag så då får vi hämta de med. måste packa ner köket, i allafall börja. Två skåp är tomma, 20 kvar :(. Kan säga att jag igentligen älskar tanken på ett nytt kök men har ingen lust att göra det själv, önskar att man hade pengar så man kunde leja bort det. åka bort och komma hem till ett nytt kök :)Men drömma går ju ;)Ska försöka printa en bild av det köket som jag vill ha och lägga ut det här.




Skam den som ger sig, :) jag är nog inte så dum som jag ser ut. Detta är ett av förslagen fast vi ska ha spisen på ön istället. Det är vad jag vill men sista ordet är inte sagt än, vi ska kolla runt lite på flera ställen, man ska ju inte ta det första bästa :)Nä ska prata lite med maken som kom hem nu, jobbar mycket gör han min älskling.
I kväll är det sorg i mitt hjärta (snyft) är sista avsnittet av Cityakuten :( Vet att jag är skit löjlig men jag kommer verkligen att sakna det programmet som jag slaviskt följt sedan 94, inte missat ett endaste program så ev kommer det en tår men det får det väl göra då, skit samma. Duscha och mysa i soffan, låter fint det. kramizar.

P.S. Saknar sonen väldigt mycket just nu, tur att han kommer hem i morgon .

1 kommentar:

Caroline sa...

Vad nyttiga ni är, skulle jag också behöva men jag har tappat lusten och orken till att träna :/
shit vilket snyggt kök du har fått till. Det kommer bli super nice när ni är färdiga. Vårat står fortfarande i garaget, vi har inte kommit ngn vart med det. Det är ju så mycket annat HELA tiden men men ngng blir det väl färdigt får man hoppas.

Synd att legoland är så förbannat dyrt bara det är så svårt att beräkna inträde med mera.Sedan gillar jag inte att åka färja något vidare. Men man får väl tänka på barnen det blir säkert kanon när man väl kommer dit.
Ha det bra