23 juni 2009

Solig morgon 23 Juni

Vaknade av musik som vanligt, låg kvar en stund men det var inte samma sak som när Adam och Gry är där, upp och väckte sonen. idag åt vi frukost ihop inte vanligt då han oftast skippar frukosten. han iväg och jag funderade skarpt på att lägga mig igen men som vanligt piggnar jag till och sätter igång med nåt. Startat tvättmaskinen, bäddat och fixat till mig, nu då? Dagen är ett stort frågetecken..vet inte riktigt vad jag ska göra finns massor men frågan är om jag vill ;). En sak vet jag dock jag ska ligga på min spik matta, har skippat det nu några dagar och det är dumt för den hade precis börjat få mig att slappna av, nya tag :) S är hemma på förmiddagen, hon börjar vid ett och jobbar till 21.15, stackarn men pengar blir det i slutänden och det känns bra, även för mig. Känner att pengar är ett stort problem just nu, får vända på alla kronor som jag har för att få det att gå ihop. maken jobbar dygnet runt och det känns inte heller bra, igår kom han hem vid 20.30, skit slut. Vi snackade lite om köket, jag känner att börja riva ner det och han bara jobbar hur sjutton ska vi få ihop det då? menar han ska troligtvis iväg till Växjö och jobba = ligga borta i veckorna och då blir det inget gjort, ska han sedan då slita häcken av sig fre-söndag, detta kök kommer att ta lång tid känner jag :( Känns jobbigt då vi båda vill så mycket men aldrig hinner börja med nåt. Jag är väldigt glad att han har jobb så jag klagar inte, jag vill bara ha mitt nya kök.
Bråkade med försäkringskassan igår :( jäklar så tjurig hon var (telefonisten) jag undrade lite bara varför jag inte fått mitt barnbidrag, och kom på att vi bytt bank och att de kanske inte fått det nya kontonumret? jag ringde och det var ju så men måste man vara så förbannat otrevlig? menar jag skällde inte bara frågade lugnt om det kunde vara så, ja ja vissa sitter verkligen på fel plats. Pratade med banken senare på dan och då kom det fram att det visst var ändrat till försäkringskassan, man kan ju undra vad de håller på med, man måste tydligen vara en finne i röven på folk för att få det man ska och har rätt till. nu ska det komma, lovade hon . ja ja vi får väl se, sonen behöver klippa sig, han har hår för en en hel peruk som måste av. Förstår inte hur det kan växa så snabbt och att det kan vara så tjockt. Man kunde ju få lite för mitt blir bara tunnare och tunnare :(
Nä nu ska jag hänga tvätt och göra lite nytta, sedan blir det solstolen, om någon har lust så finns jag hemma och det finns solstolar till flera, ni är välkomna :)

Inga kommentarer: