8 juni 2009

Måndag 8 Juni

Grått, kallt och regn, man jublar inte precis. Men nu har jag sommarlov och då är det sååå bra väder = NOT. Har varit uppe med tuppen idag, gillar jag icke men tror att sonen hatade det mest. var hos tandläkaren kl 07.50 i oskarshamn, släpade honom ur sängen. Men så fin han är i munnen, snacka om att det har varit värt alla dessa dagar, månader och år som det har tagit, han är super nöjd. Nu ska vi bara in och hämta en skena som han ska ha i en månad.Hem och han åt frukost sedan till skolan. Dottern vaknade och vi har också varit duktiga, fixat återvinningen, pantat burkar och lämnat alla gamla kläder till Emmahus ( eller vad det nu heter). Nu helt plötsligt finns det gott om plats i källaren, gillar jag men skulle vilja slänga ut alla gamla data skärmar som står där med, sälja den nya pott i potten som vi aldrig har använt (onödigt inköp bara)ja jag skulle kunna slänga en hel del om jag bara fick chansen, men är man gift med en hamster så får man vänja sig vid att det är staplat utmed väggarna, men det vore kul om det gick att spela lite pingis ibland utan att riva ner allt som finns i hobby rummet.Har hunnit med att färga håret på dottern med, och denna gång lyckades jag utan att hon hade färg i hela ansiktet med, är värdelös på att färga utan kladd, men sån är jag och som vanligt är det bara att gilla läget ;)Dottern blev nöjd i allafall så nu bakar hon muffins, såå gott i gott. Blir en fika innan vi drar in till O-Hamn igen. Hittade en sådan lite goding på nätet, är en speciell liten hund :) Titta på sidan :)
Har tittat på bilderna från SRF på tiagirls bdb, blir så avvis. kanske inte på vädret då, regn gillar jag inte men folket, stämningen och bara lyssna på musik. måtte det bara komma några bra band till nästa år för då ska jag spara från och med nu :) Syrran och jag var 06 och hade pojkarna med, det var varmt som tusan och syrran och äldsta sonen hoppade på kryckor, gick bra vi blev fram släppta nästan ända fram till scenen, men vid tiden för Def leppard skulle spela då var sonen skit slut och ville åka hem, var lite gnäll men jag stängde av öronen, menar har jag åkt så långt och betalat så ska jag fasen med se bandet med, de var kanon :)Hela dagen var kanon.
Nu öser regnet ner utanför och jag ska fika så bay :)

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Hm...är det därför det är så mkt folk på kryckor och även i rullstol? :)
Iår var det banne mig fler än nånsin!!! Vid ett matställe stod det kryckor lutade som jag sa till om, kanske var maten så bra så man bara blir frisk och o-halt helt plötsligt!!!