16 juni 2009

Tisdag 16 Juni :D

Jag är glad, vet inte varför men jag är det bara. Går och ler fjantigt hela tiden och yänker bara positivt, man blir nästan lite rädd för sig själv ;)
I dag har det varit en sådan där braig dag :) Jag har jobbat och fått massor av positiv feedback från dessa underbara ungar. Älskar varje minut av arbetspasset och det bästa är att jag ska dit i morgon igen :) kan inte sluta le, har nog fått någon bacill men det kan jag ta gillar att vara glad.
Men det bästa är ändå att sonen är hemma igen, vilken lättnad att få se han och krama om han ( motvilligt då :( )Har saknat mera än jag trodde, nu sitter han där han brukar vid datorn ( fattar inte att han orkar dock )Trodde i mitt enfald att han skulle skippa datorn eftersom han har spelat non stopp sedan i lördags men men i kväll får han allt logga ur för då ska han sova , skola för han i morgon.Fixade lite mat och sedan hamnade jag här och då blev det inget mera gjort, tror dock att jag ska ta en promenadis, tveksam dock, det kanske regnar ( spanar ut genom fönstret )Vill inte igentligen men behöver det har inte gått så mycket som jag borde idag.
Undrar om jag fått skattepengarna idag, verkar som om alla fick förra veckan men inte jag :/ undrar varför? Snart midsommar och det verkar vara lovande väder, kan bara hoppas att det blir det med :) Tingelingen ;)

1 kommentar:

Nettan sa...

Vad roligt att du haft en bra dag:)