21 juni 2009

Söndag 21 Juni

Midsommar är över, den kom med regn och solsken, den kom med vänskap och svek, den kom med glädje och sorg. Alla har vi olika minnen av denna midsommar även jag. Det har varit roligt och jag har många minnen som värmer mig. det har varit sorg då jag hörde om den unga pojke som fick sätta livet till på Öland, så meningslöst. Ibland eller väldigt ofta blir jag orolig över vart vi är på väg, varför allt händer och varför man så gärna vill skada varandra, så mycket hat istället för kärlek. det har varit kärlek då jag umgåtts med mina nära och kära det betyder mycket för mig. Idag har vi bara tagit det lugnt, eller igentligen har vi arbetat på ganska så bra. s fick för sig att hon ville bli av med sitt skrivbord och sonen ville då ha det, sagt och gjort det skiftade rum och jag fick då sonens gamla skrivbord, det bästa av allt vara att tre rum blev städade ;) smart jag är ibland. har även bäddat rent och det är rena gym passet, skit slut sen när det var klart men skönt är det ikväll när man ren och fin kryper ner i sängen.

Har en vän som inte mår så bra idag eller har inte gjort på hela helgen, vill sända en hel massa kramar till henne för hon har fått det där beskedet som vi tjejer hatar, men som jag ser det så är det han som förlorar inte du. kan han inte se dina fina sidor likaväl som de mindre fina så är det han som förlorar inte du. Sedan kanske det var en hel del mer som jag inte har en aning om men jag kan bara säga att jag vet hur det känns och jag lider med dig i kväll men samtidigt så vet jag att du är starkare än du tror och du kommer klara det här med för att du just är du. Sjunk nu och gråt ur dig allt men res dig upp sedan för det kan du , jag tror på dig vännen :)

Ikväll blir det Bones i soffan och bara slapp, tänker inte laga mat ensingång, är familjen hungrig så får de fixa nåt själva, fördelar med stora barn ;) I morgon ska jag ta tag i mitt liv igen och fixa och dona här hemma. Åka till röda korset och lämna in saker från köket, ringa hjulet och be dem hämta min soffa som jag vill bli av med och alla dator skärmarna som står nere och tar en evig plats, ska bli så skönt att bli av med dem. Måste få bort allt både uppe och nere för när köket kommer hem ( har dock inte beställt det än ) så måste det finnas plats och ställa det på. Måste rensa bland alla papper som jag bara slängt i en hög på skrivbordet, sätta in i pärmar och sånt där skit tråkigt, hoppas dock på sol så att jag kan ta min promenadis och fota lite fina bilder, kanske ligga och sola lite med på altanen. jag är ju ledig ( vad jag vet ) och varför inte njuta av det då, ledigheten alltså ;)
Nähe nu ska tvätten in och hängas upp inne, är ej torr bara nästan.

Kramar till er alla där ute som jag kan räkna som mina vänner, ni är guld värda i mina ögon i allafall :)

Inga kommentarer: